Jump to content

Creatii - Invaeus

Invaeus
 Share

Recommended Posts

Felicitari, se stie ca ai talent, semnatura o am de la tine, multumesc si succes :)

Noroc ca i-ai zis ca altfel nu stia.

ON: Se vede ca esti profesionist.Felicitari.

Hai sa va mint ceva,multe din creatiile astea sunt puse pe deviantART si nu e reclama la acel site pur si mi se pare dubios,grafferi daca nu aveti nimic in potriva o verificare de ps-duri. Si daca nu ma credeti mergeti pe dv si scrieti vertical sig si veti gasi majoritatea creatiilor lui acolo,si super am luat variata ca acel membru sa fii u dar nu esti 1.Nu sunt facute de acelasi om sunt mai multi 2.Nu e nici unul dintre ei roman.

Hai sa va mint ceva,multe din creatiile astea sunt puse pe deviantART si nu e reclama la acel site pur si mi se pare dubios,grafferi daca nu aveti nimic in potriva o verificare de ps-duri. Si daca nu ma credeti mergeti pe dv si scrieti vertical sig si veti gasi majoritatea creatiilor lui acolo,si super am luat variata ca acel membru sa fii u dar nu esti 1.Nu sunt facute de acelasi om sunt mai multi 2.Nu e nici unul dintre ei roman.

Vrei să zici că nu sunt lucrările mele ?

Cine dracu eşti tu să-mi ceri mie verificare de PSD-uri ?

Cei din GFX-Team, cel puţin câţiva ştiu de ce sunt în stare.

Nici nu am treabă cu site-ul ăla vai de capu lui pe care îl pupaţi voi în fund.

Şi ca să termin cum trebuie, mai verifică-ţi gramatica. Roagă pe cineva să te mediteze că abia reuşeşti să te exprimi.

Edited by Super8

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.