Mihay. Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Pentru urmatorul update am si eu 2 propuneri: 1. Hitmanii sa poate deschide usile/fancegate/trapdoors incuiate pentru ca, ganditiva logic in real life pentru un asasin platit cel mai usor ii este sa intre peste victima in casa si sa o lichideze, cum face asta? pai "spargand" usa dar evident nu la modul propriu cu toporu sau ceva de genu ci descuindo cu anumite unelte speciale, in plus daca de ex 1 player stie ca am contract pe el si eu nu pot deschide usa iar el sta numai in casa mie imi este imposibil sa realizez contractul.... dar aceasta "abilitate" sa fie cumva facuta sa o ai numai in timpul contractului nu oricand. 2. Propun ca in timpul contractului Hitmanii sa aiba posibilitatea sa intre undercover, adica sa nu i se mai vada numele deasupra capului astfel contractul sa se poate realiza mult mai silentios, victima ne stiind cine este decat dupa ce este lichidata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Propunere 1 - Restanta din mai multe motive: - Nu stiu daca putem da acces DOAR la usi, ceea ce inseamna ca pentru a da cuiva acces la usi, trebuie sa dam si la chesturi. - Un hitman totodata trebuie sa aiba si abilitatea de a gasi intrarea in cele mai mari dificultati, puteti abuza pana si de geamuri cu ajutoru Ender Pearlului pentru a trece prin ele. Propunere 2 - Acceptata, o vom implementa in cel mai scurt timp posibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts