Jump to content

Problema PC

F4L Kendrink

Recommended Posts

Intrebarea / Nelămurirea: Mereu cand intru in samp mi se inchide pc-ul.

Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie.

#Nota: Dau +1 celui care ma ajuta!

Dă-ne mai multe detalii.

1. Când intri în GTA normal îți face așa?

2. Ce specificații are PC?

3. Ce crack ai? Folosește Hoodlum. Este cel mai bun.

4. Ai driverele instalate și la zi?

5. Ai mai pățit asta?

1. Când intri în GTA normal îți face așa? -> Da.

3. Ce crack ai? Folosește Hoodlum. Este cel mai bun. -> Il folosec.

4. Ai driverele instalate și la zi? -> Da, toate.

5. Ai mai pățit asta? -> Nu.

#Nota: Cred ca este din cauza temperaturii, nu sunt sigur.

1. Când intri în GTA normal îți face așa? -> Da.

3. Ce crack ai? Folosește Hoodlum. Este cel mai bun. -> Il folosec.

4. Ai driverele instalate și la zi? -> Da, toate.

5. Ai mai pățit asta? -> Nu.

#Nota: Cred ca este din cauza temperaturii, nu sunt sigur.

Dacă ai Laptop nu ai ce să-i faci din câte știu. Dacă ai Desktop, deschide carcasa și pune un ventilator ceva (să nu bată în el) care să scadă temperatura. Da, poate fi de la asta. Eu nu am pățit-o pentru că am 4 sau 5 coolere.

Am dat o mica cautare pe Google si am gasit cateva chestii care iti pot fi utile :

• O solutie ar fi sa debifezi cand instalezi "driverul" sau din meniul CCC "VPU Recover". (Am dat un search pe google si aceasta solutie am intalnit-o mai peste tot, sper sa nu iti mai faca la fel. Daca persista te sfatuiesc sa iti cumperi alta, "nvidia" de preferat, este potrivita pentru jocuri si nu iti face absolut nici-o figura)
  • Daca te pricepi, deschide unitatea si cu un aspirator curata tot praful de pe acolo in prima faza. Apoi cumpara un tub de pasta termoconductoare si schimb-o pe cea veche dintre chip-up placii si radiator.
  • Sterge driver-ul video de la placa video pe care ai avut-o ( daca nu l-ai sters inca ), dezinstaleaza driverul actual si cauta ultima versiune pentru acest driver de pe site-ul oficial.
    Descarca ultima versiune a programului NET framework, acest program este pentru a instala driverul video, fara el nu poti instala.
* Ca o nota personala, daca ai PC-ul mai vechi ( 5 ani + ) iti recomand sa il dezasamblezi si sa faci curat foarte atent in interior, de asemenea scoate bateria de la BIOS si pune-o iar dupa ~ 5-10 min.

Curaj Legend

Sa nu faci faza cu aspiratorul!!!

Nici sa nu iti treaca prin cap sa dai cu aspiratorul in carcasa. Nici nu stii cum tragi din greseala un MOSFET sau tot din greseala, dai peste un PIN si il indoi. Nu ai ce cauta cu aspiratorul in PC.

Uite, daca vrei sa nu mai fie deloc praf in PC, dute la o vulcanizare, ii dai un leu la baiatu de acolo si ii spui sa te ajute sa cureti praful din PC cu putin aer comprimat. Jetul cu aer comprimat sa nu fie de aprope, sa se pastreze o distanta de 15-20 CM sa nu se intample ceva.

Curaj Legend

Sa nu faci faza cu aspiratorul!!!

Nici sa nu iti treaca prin cap sa dai cu aspiratorul in carcasa. Nici nu stii cum tragi din greseala un MOSFET sau tot din greseala, dai peste un PIN si il indoi. Nu ai ce cauta cu aspiratorul in PC.

Uite, daca vrei sa nu mai fie deloc praf in PC, dute la o vulcanizare, ii dai un leu la baiatu de acolo si ii spui sa te ajute sa cureti praful din PC cu putin aer comprimat. Jetul cu aer comprimat sa nu fie de aprope, sa se pastreze o distanta de 15-20 CM sa nu se intample ceva.

Oricum nu ma bagam eu sa aspir, l-am mai dat la un service de pc-uri sa il aspire BINE si sa ii puna si ce mai trebuie. Apoi a venit vara si tot asa ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.