ManxXxL Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Cand vreau sa trimit un mesaj pe forum la cineva imi apare asta. Am incercat pe mai multe browser-uri dar tot la fel imi da. Am intrebat pe cineva si tot la fel ii da si la el.Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/jrKuQuI.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Această "eroare" apare aproape tuturor. Mai poate apărea când doreşti să dai un Refresh sau când vrei să vezi ceva pe forum (un topic, etc.). Nu există o rezolvare, acest mesaj apare de când au fost acele probleme mari cu forumul. Tot ce poţi face este să dai un Copy la mesajele pe care vrei să le trimiţi, iar dacă îţi apare această eroare, dai Refresh, Paste şi Send. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Intra iar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Această "eroare" apare aproape tuturor. Mai poate apărea când doreşti să dai un Refresh sau când vrei să vezi ceva pe forum (un topic, etc.). Nu există o rezolvare, acest mesaj apare de când au fost acele probleme mari cu forumul. Tot ce poţi face este să dai un Copy la mesajele pe care vrei să le trimiţi, iar dacă îţi apare această eroare, dai Refresh, Paste şi Send. Mie unul mi se trimite chiar dacă îmi apare eroare. Nu se trimite dacă ai 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.