Jump to content

[B-ZONE TV] Prezentare ROBERT ENB Series

Share

Recommended Posts

Titlul clipului: ENB for GTA San Andreas working on SAMP V7 by Robert
Gen: Prezentare
Data: 04.07.2014
Scurta prezentare: In acest clip am prezentat noul meu ENB pt. SA-MP, si ultimu.
Link:

Edited by BadDriver ENB by Robert

Daca nu erai ajutat de moduri, clipul era sub limita filmelor proaste.

1. In mai toate scenele se observa cum camera sta pe loc si abia in timpul tranzitiei incepe sa se miste, deci nu ofera efectul fluentei.

2. Muzica incepe si se termina prea ambiguu.

3. Acelasi sau aproape acelasi mod de masina ca in prezentarea ENB V6.

4. ENB V6 arata la fel ca V7.

5.Virgula nu se foloseste inainte de "si".

Asta doar ca sa vezi cum e sa vina unu si sa comenteze la absolut orice. ;)

Daca nu erai ajutat de moduri, clipul era sub limita filmelor proaste.

1. In mai toate scenele se observa cum camera sta pe loc si abia in timpul tranzitiei incepe sa se miste, deci nu ofera efectul fluentei.

2. Muzica incepe si se termina prea ambiguu.

3. Acelasi sau aproape acelasi mod de masina ca in prezentarea ENB V6.

4. ENB V6 arata la fel ca V7.

5.Virgula nu se foloseste inainte de "si".

Asta doar ca sa vezi cum e sa vina unu si sa comenteze la absolut orice. ;)

Bai ''regizorule'', vad ca te de cand ai inceput sa faci povestioare pt. clanuri care abia prind 75 vizualizari te crezi expert....Ti-a zis bine in clipul ala Mosnegutzu, ce ai facut tu acolo era o laie plictisitoare. Ce am facut eu aici are alt scop, de prezentare. E normal ca totul sa fie mai lent. Daca stii sa faci clipuri in samp, nu inseamna ca esti regizor ;)

1. Eu am vrut sa fie camera mai lenta, detaliile se observa mai bine. Nu inteleg unde vezi tu ca sta pe loc, inafara de acele ''time-lapse-uri'' in care asa trebuie sa stea camera ca sa se observe. Eu nu am facut clipul asta ca o povesta de-a ta plictisitoare despre 5 gangsteri care se omoara intre ei si se duc sa ajute pe nu stiu cine. E o prezentare, totul trebuie sa fie mai lent ca sa se vada bine detaliile.

2. Nu mai spune...

3. Gresit, doar culoarea e la fel => Comentariu sa mai fie acolo ceva de zis.

4. N-ai incercat nici V6 ( ca nu-ti permite PC-ul, tu ai zis ), iar V7 ca inca nu e online. Chiar si in clip se vede o diferenta destul de mare intre el => Comentariu sa fie acolo ceva de zis.

5. Ai dreptate, mersi. => Singurul comentariu bun

Provoaca crash acest mod?

Nu.

Edited by BadDriver ENB by Robert

Imi place cum cei amatori si neexperimentati fac defapt cele mai bune filme... iar aia "regizori" fac...

@, Dragule, ai facut un film de tot rahatul si te crezi mare expert? Te crezi smecher ca poti sa faci un film de 2 lei intr-un joc vechi de 10 ani jucat doar de Romani care sunt singura specie de pe planeta care folosesc PC-uri vechi de 10 ani cu dual core-uri si placi video format AGP?

Sunteti penibili... asta e Romania. Se mananca rahat si rahat i se da... iar ce e bun se lasa de o parte.

Eu nu va inteleg frate... voi chiar nu ganditi inainte sa comentati la ceva? Nu vedeti cat de penali sunteti?

Este o diferenta intre a comenta ca sa fii "hater" si doar de dragul de a comenta si intre a comenta pentru a spune un adevar cum s-a intamplat la prezentarea ta...

@@BadDriver ENB by Robert, Mereu am fost fan al ENB-urilor tale. Imi pare rau ca e ultimul... dar pasiunea se stinge si ea la un moment dat.

Felicitari.

Edited by MosneguTzz

Imi place cum cei amatori si neexperimentati fac defapt cele mai bune filme... iar aia "regizori" fac...

@, Dragule, ai facut un film de tot rahatul si te crezi mare expert? Te crezi smecher ca poti sa faci un film de 2 lei intr-un joc vechi de 10 ani jucat doar de Romani care sunt singura specie de pe planeta care folosesc PC-uri vechi de 10 ani cu dual core-uri si placi video format AGP?

Sunteti penibili... asta e Romania. Se mananca rahat si rahat i se da... iar ce e bun se lasa de o parte.

Eu nu va inteleg frate... voi chiar nu ganditi inainte sa faceti ceva? Nu vedeti cat de penali sunteti?

@@BadDriver ENB by Robert, Mereu am fost fan al ENB-urilor tale. Imi pare rau ca e ultimul... dar pasiunea se stinge si ea la un moment dat.

Felicitari.

Multumesc! Ai zis un mare adevar acolo, ma bucur ca mai sunt si persoane care gandesc lucid pe aici si n-au creierul plin cu muci sau tot felul de rahaturi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.