Jump to content

[B-ZONE TV] - The Motel revised edition

Evoque
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Motel
Gen: Horror.
Data: 4/07/2014
Scurta prezentare: Vă las pe voi să descoperiţi. Este asemănător vechiului nostru film, "The Motel", doar că este îmbunătăţit din aproximativ toate punctele de vedere.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=mT0t4DHIgJY

Dacă vă place îmi puteţi acorda un rep_up.png, mulţumesc.

Edited by Evoque

La fiecare replică a unui actor nu se pune linia de dialog(nu citeşti o carte, te uiţi la film). Replicile actorilor durează cam mult şi-l face ceva mai plictisitor. Şi o ultimă atenţionare, nu mai e nevoie să spui ceea ce ai arătat. Mă refer la sfârşit când acel civil a spus concluzia clipului. Cinefilii vor înţelege deja asta, nu mai era nevoie să o redai.

La fiecare replică a unui actor nu se pune linia de dialog(nu citeşti o carte, te uiţi la film). Replicile actorilor durează cam mult şi-l face ceva mai plictisitor. Şi o ultimă atenţionare, nu mai e nevoie să spui ceea ce ai arătat. Mă refer la sfârşit când acel civil a spus concluzia clipului. Cinefilii vor înţelege deja asta, nu mai era nevoie să o redai.

Bun,sa ne intelegem,filmele au diferite genuri:Horror,Drama,Actiune,Love...etc.

Filmele Horror sunt facute pentru a te tine in suspans si pentru a-ti fi teama de ceea ce urmeaza.

Actiunea se petrece in mod regulat,cum am mai precizat si mai sus cu genurile de filme.

Deja lucram la un urmator film,mult mai bun,pe zi ce trece creste si experienta.

Multumesc pentru aceste "atentionari" care eu personal nu le pot numi asa...aceste "clipuri" sunt filme pentru noi,de aceea nu dureaza 1 minut si de asemenea au poveste.Iar in legatura cu linia de dialog,toate filmele la replicile actorilor au linie de dialog,nu confundam povestea cu replicile fiecaruia,mereu un film trebuie subtitrat perfect din punct de vedere gramatical,noi scriind si cu diacritice.

Imi cer scuze,dar am mai avut unele "neplaceri" in trecut si de aceea am spus ce am de spus.

Sunt total de acord cu PrimaL, acele două momente în care susții ca linia de dialog nu își are locul se numesc monologuri. Un dialog la care participă o singură persoană, fară a aștepta vreun răspuns, expunându-i publicului gândurile acestuia. Și în legătură cu ultima frază, da, cinefilii o vor înțelege, asta nu înseamnă că toată lumea o să o înțeleagă. Nu cred că într-o carte vei vedea linia de dialog la fiecare replică. Replicile actorilor durează mult; vizionatorul trebuie să "savureze" replicile, să le înțeleagă, unii au un ritm mai lent de citire, alții unul mai alert. De aceea se numește Horror, trebuie să te țină în suspans, acest gen de replici nu sunt potrivite pentru filmele de acțiune.

EDIT 1: Puteai să spui și partea pozitivă, eu nu ți-am criticat nici un film de-al tău. Se vede foarte clar, ai venit să critici și atât. Nu cred că e cazul să ne "dușmănim" pentru un concurs.

Edited by Evoque

Iar in legatura cu linia de dialog,toate filmele la replicile actorilor au linie de dialog,nu confundam povestea cu replicile fiecaruia,mereu un film trebuie subtitrat perfect din punct de vedere gramatical,noi scriind si cu diacritice.

Poate doar în scenariu, poate. Dar subtritările unui film nu au.(îmi poti da un exemplu în caz că vrei să mă dezaprobi?)

acele două momente în care susții ca linia de dialog nu își are locul se numesc monologuri. Un dialog la care participă o singură persoană, fară a aștepta vreun răspuns, expunându-i publicului gândurile acestuia.

Replicile actorilor durează mult; vizionatorul trebuie să "savureze" replicile, să le înțeleagă, unii au un ritm mai lent de citire, alții unul mai alert. De aceea se numește Horror, trebuie să te țină în suspans, acest gen de replici nu sunt potrivite pentru filmele de acțiune.

EDIT 1: Puteai să spui și partea pozitivă, eu nu ți-am criticat nici un film de-al tău. Se vede foarte clar, ai venit să critici și atât. Nu cred că e cazul să ne "dușmănim" pentru un concurs.

Din câte ştiu, monologurile se scriu cu font italic.

Nu am zis că sunt plictisit de acţiunea din film. Şi în filme de acţiune, dramă, horror subtritările nu durează aşa mult(Cei lenţi pot pune pauză. Când eram mic eu îl puneam pe framiu să-mi citească subtritările că eu nu apucam să citesc tot:)), dar uite că acum m-am învăţat).

Uite o carte în care sunt prezente liniile de dialog: "Moromeţii".

Eu sincer aş aprecia dacă mi-ai critica clipurile. Eu îmi stiu deja greşelile, dar alţii poate au o altă perspectivă şi înţeleg altceva. Feedbackul lor mă ajută să progresez.

Cred că îţi dai şi tu seama ca în afară de aceste greşeli clipul e reuşit. Decât să copii de a spus ăl de sus cu "bravo", zic eu mai bine e să îmi spun părerea personală.

paulyks nu ti se pare ceva ciudat? de cand ai facut filmul ZONA B ii cam critici pe toti, nu o lua asa in serios ca nu esti expert, si filmul tau are greseli, daca regizorii au vrut sa fie asa nu ai cum sa modifici tu asta. O seara buna!

O fac de când activez în domeniu. Sunt şi unele clipuri la care chiar nu am ce comenta.

Eu consider că le dau nişte sfaturi. Ceea ce le spun se regăsesc în filmele reale. Nu suntem nici amatori, nici profesionişti, dar o greşeală evidenţiată te face să o conştientizezi, să inaintezi şi probabil să demonstrezi asta venind cu ceva mai bun.

P.S.: Mi-a plăcut mai mult trailerul. :D

O fac de când activez în domeniu. Sunt şi unele clipuri la care chiar nu am ce comenta.

Eu consider că le dau nişte sfaturi. Ceea ce le spun se regăsesc în filmele reale. Nu suntem nici amatori, nici profesionişti, dar o greşeală evidenţiată te face să o conştientizezi, să inaintezi şi probabil să demonstrezi asta venind cu ceva mai bun.

P.S.: Mi-a plăcut mai mult trailerul. :D

Stiu ca ti-a placut trailerul si stiu si ca fiecare isi spune parerea,si noi invatam din greseli,dar eu ziceam in postul trecut ca am avut ceva "neplaceri" cu tine in timp ce filmam...nu le zic aici,sti tu foarte bine.

Acest topic nu e de "Discutii" asa ca nu mai posta de 3 sau de mai multe ori.

Am inteles perfect ce ai vrut sa spui,doar ca filmele,nu clipurile,filmele pe care le facem noi sunt facute pentru toata lumea,acele exemple cu "eram mic si il puneam pe fratele meu...etc" sunt doar pentru anumite persoane,sunt si cazuri diferite.

De aceea,noi ne gandim la toata lumea,nu la o singura persoana care se uita la filmele noastre.(nu toata lumea de pe server are peste 14 ani).

PS:Daca ai ceva sa imi zici da-mi simplu un PM ca sa nu ne mai complicam aici.

paulyks nu ti se pare ceva ciudat? de cand ai facut filmul ZONA B ii cam critici pe toti, nu o lua asa in serios ca nu esti expert, si filmul tau are greseli, daca regizorii au vrut sa fie asa nu ai cum sa modifici tu asta. O seara buna!

Exact,de acord cu tine.

Filmul este foarte bun, ideea filmului fiind una "de efect". Poate acele secvente in care apareau "vorbele" trebuiau putin mai scurte, dar ideea, modul in care ai filmat sunt foarte bune. Felicitari !

PS: Data viitoare, scoate liniile de dialog

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.