ZEW Yulo Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 (edited) Signature of the week number: 58 Tema: B-Zone Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 09.07.2014. Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #58", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". Castigatorul va primi 3€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Edited July 4, 2014 by F4L oTo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 (edited) Votati! Aveti timp pana pe data de 11.07.2014. Doar membri care fac parte din juriu au voie sa voteze. Membrii care nu voteaza primesc cate un avertisment. Edited July 9, 2014 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 (edited) Votez lucrarea numarul 2, este cea mai reusita, cuprinde majoritatea jocurilor promovate de comunitate si este atent lucrata, fiecare efect la locul lui, se vede ca ti-ai dat interesul, felicitari ! Prima lucrare imi pare a fi banala. Imi dau seama usor ca este o poza facuta cu telefonul la ecran, din pricina luminii, nu vad nici mari schimbari, eventual rotate si textul SOTW58. A treia lucrare.....este o idee buna, dar nu reusita din punctul meu de vedere. Photoshopul iti ofera mai multe oportunitati, cu multa vointa poti obtine lucrari mai frumoase. Lucrarea numarul 4 este cat de cat ok, motto-ul comunitatii era de preferat sa scris cu alt font pt ca s-ar fi vazut mai clar. Ultima lucrare, nr 5...regasesc o greseala importanta si decisiva, pentru ca ai fi putut primii mai multe voturi daca nu ezitai sa stergi surplusul de outer glow folosit pe textul 'sotw', care dupa cum vezi iese din imaginea cu orasul si se vede urat. Renderul este bine amplasat...si..cam atat. Succes tuturor. Edited July 9, 2014 by UTZ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 (edited) Votez aceasta lucrare: Lasand efectele si detaliile folosite deoparte, ideea este una chiar foarte buna. Imi plac imaginile alese pentru reprezentarea fiecarui joc, imi plac efectele puse pe fiecare imagine imparte, imi place textul "B-Zone Let's Play Together" transformat intr-un logo cat si pozitia acestuia este una buna. As avea de obiectat ceva, asta in ciuda faptului ca nu sunt obligat s-o fac dar o spun in dorinta de a ajuta autorul in evolutia sa. Luminozitatea imaginilor din spate este prea crescuta incat logo-ul B-Zone iese in prim plan si-mi ia atentia de la fundal, lucru care n-ar fi tocmai rau dar putea face asta cu ajutorul altor efecte lasand contrastul fundalului neatins incat negrul sa fie negru si albul sa fie alb. Textul SOTW #58 cred ca ar fi aratat mult, mult mai bine daca era pus cu acelasi font/culoare sub "Let's Play Together", iar contrastul imaginii de fundal sa fie ma crescut nefacand o diferenta asa mare intre el si logo/text. Imi place aceasta lucrare si as vrea sa vad tot mai multe, macar la acelasi nivel, dar nici restul lucrarilor nu sunt rele. Unele sunt mai putin reusite, altelemai reusite, asta in functie de munca,experienta si cunostinte in PhotoShop acumulate pana acum de fiecare autor dar in fiecare gasesti cate ceva frumos. Felicitari tuturor participantilor, toti merita apreciati pentru munca si ideile avute! Edited July 9, 2014 by TepaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 (edited) Votez lucrarea numarul 2 pentru ca a imbinat mai multe jocuri reprezentative comunitatii si a stiut cum sa le imbine. Felictari realizatorului! Edited July 10, 2014 by M4Ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domnul Proto Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Votez lucrarea cu numărul 2. Proprietarul imaginii a îmbinat foarte frumos cele 4 imagini, iar textul secundar este folosit cu setările corespunzătoare fontului. Cu referire la textul principal, acesta este cam banal. Arată la fel ca logo-ul forumului. Creatorul ar fi putut folosi alte efecte, chestii, trestii, etc. Multă baftă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Votez a doua lucrare: -mi se pare cea mai potrivită temei, adică celelalte se apropie foarte puțin. -a îmbinat perfect imaginile, b-zone nu înseamnă doar San Andreas sau doar Counter-Strike. -efectele de luminozitate aplicate destul de ok, contrast bun, e cea mai bună lucrare de la ediția asta. Felicitări tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 Castigator al SOTW 58 este Adrian28 cu lucrarea numarul 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts