Furtuna Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 (edited) Titlul clipului: "Summer Party" teaser Gen: Actiune, Aventura Data: 09 Iulie 2014 Scurta prezentare: In aceasta vara, cativa tovarasi se gandesc sa incinga o petrecere pe plaja. In cadrul pregatirilor, acestia intalnesc obstacole ce le vor trece cu brio pana la finalul filmului. Link: Alte precizari: Subtitrarea a fost realizata astfel incat au fost evitate cuvintele vulgare. [b-zone TV] Summer Party teaser Echipa Furtuna Studio recruteaza actori si scenaristi. Pentru mai multe detalii contactati-ma la adresa de email: catalin.furtuna99@gmail.com sau la adresa de Skype: furtuna.catalin Edited July 9, 2014 by Furtuna Studio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South WaeL BeLhaJ Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Ohh, Realy Nice Video, I Like it ! Good Job Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furtuna Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 (edited) Ohh, Realy Nice Video, I Like it ! Good Job Man Thank you very much! Strandy here ^.^ Edited July 9, 2014 by Furtuna Studio Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Flacko Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Salut, îmi place video-ul, dar la început nu prea se întelege ce ai scris, mai bine foloseai altă culoare. Good job, ţine-o tot aşa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furtuna Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 (edited) Salut, îmi place video-ul, dar la început nu prea se întelege ce ai scris, mai bine foloseai altă culoare. Good job, ţine-o tot aşa. Daca foloseam alta culoare iesea prea mult in evidenta, albul acela este perfect. Esti singurul care mi-a reclamat asta pana acum, probabil ai luminozitatea prea ridicata la ecran, sau in camera, chiar se intelege ce scrie. Multumesc P.s: Am contul nou pe forum, si nu merge functia de "Quote". Edited July 9, 2014 by Furtuna Studio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unite Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 (edited) Frumos..ne-a iesit bine! La inceput nu se prea vede ce scrie... M-am gandit si eu sa fac filme cu voce, dar asta doar cu multi actori...Acolo presupun ca doar tu ai vorbit...Daca n-ai 10-12 actori care sa vorbeasca mai bine nu mai faci decat sa-ti faci voce de magar la un personaj,la altu' voce de tocilar obosit si tot asa... Sincer sa fiu, m-am uitat peste unul dintre videoclipurile tale recente (Aventurile lui Vasile) si mi se pare de o calitate inferioara fata de ce am produs noi aici, tinand deasemenea cont ca este doar teaserul ci nu rezultatul final. Deasemenea in productia ta am remarcat unele glume de prost gust care nu-si au locul. Si BTW: Tocilarii au alta voce? @Furtuna Studio, repet good job! Edited July 9, 2014 by Unite Link to comment Share on other sites More sharing options...
PW BigDevil ZuZ Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 La inceput nu se prea vede ce scrie... M-am gandit si eu sa fac filme cu voce, dar asta doar cu multi actori...Acolo presupun ca doar tu ai vorbit...Daca n-ai 10-12 actori care sa vorbeasca mai bine nu mai faci decat sa-ti faci voce de magar la un personaj,la altu' voce de tocilar obosit si tot asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furtuna Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 La inceput nu se prea vede ce scrie... M-am gandit si eu sa fac filme cu voce, dar asta doar cu multi actori...Acolo presupun ca doar tu ai vorbit...Daca n-ai 10-12 actori care sa vorbeasca mai bine nu mai faci decat sa-ti faci voce de magar la un personaj,la altu' voce de tocilar obosit si tot asa... Imi place parerea ta, dar nu presupui bine, nu am vorbit doar eu. Inca sunt in cautare de actori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Felicitări, îmi place. Deja este vara, ar trebui deja acea atmosferă veselă, muzică (house, electro, trance, etc), cam triste unele părți... te poți conduce de video-ul meu din spoiler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furtuna Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 Felicitări, îmi place. Deja este vara, ar trebui deja acea atmosferă veselă, muzică (house, electro, trance, etc), cam triste unele părți... te poți conduce de video-ul meu din spoiler. Multumesc! In teaserul acesta am ales sa folosesc o coloana sonora mai linistita. Filmul original va avea alta coloana sonora, va fi o atmosfera buna. Inca o data, multumesc de parere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicKKed Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Felicitari! Foarte frumos, chiar merita vizionat/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furtuna Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 Felicitari! Foarte frumos, chiar merita vizionat/ Multumim pentru apreciere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 A ieşit minunat, ce să zic.. Felicitările mele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furtuna Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 A ieşit minunat, ce să zic.. Felicitările mele . Multumesc! Sper sa fiti multumiti si de filmul in sine Link to comment Share on other sites More sharing options...
4FS Strandy Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Foarte bine montat, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Felicitari ! Chiar imi place cum ai organizat totul, sper sa fie facut de tine singur ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furtuna Posted July 13, 2014 Author Share Posted July 13, 2014 Felicitari ! Chiar imi place cum ai organizat totul, sper sa fie facut de tine singur ! Multumesc! Partea de regie si montaj este facuta in totalitate de mine. La texte si la partea de actorie, bineinteles, am fost ajutat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chop Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Ai ideei originale, imi place. Astept mai multe filme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RVF Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Imi place creativitatea ta, gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvyu Google Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Pare interesant. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts