Guest MaXPaYn3 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 * Nick-ul tau: MaX_PaYn3 * Descrierea bugului: Is nou in GTA (Sa-Mp) si cand intru in joc dau /login pass...mi se logheaza de 3 4 ori la rand uneori si crash imi da!!!nu sty din ce cauza...Multumesc. * Screenshot: nu am acuma am aflat ca cu F8 fac Print! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Ai rabdare sa se incarce ... sa apara caracterele alea pe acolo si dupa dai /login pass si astepti un raspuns de la server .. daca parola e buna sau nu .. nu dai in disperare. Eu n-am probleme ... ori e la unu ori e la toti .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Deci fii atent , tu nu trebuie sa dai /login cum ti-a aparut imaginea 0.3a started , etc Tu trebuie sa dai /login pass cand iti apare cu GRI acolo B-Zone Roleplay Server. Sper sa nu iau warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.