KroG A Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Nick-ul tau: Server: KroGDescrierea bugului: Iei kick cu mult inainte de 30 de minute din momentul in care te pui AFK. Stiu, pot exista erori de 1-2 secunde, dar nu de 17 minute...Screenshot(s): http://postimg.org/gallery/52bgssbg/ La 9:23 m-am pus imediat AFK urmand sa sortez niste poze, iar cand am revenit am constatat vremea brusc schimbata si luasem kick pentru AFK mult mult prea devreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Nu este un bug, server-ul verifica daca ti-ai schimbat pozitia in decursul a 30 minute, nu daca ai pus jocul pe pauza si dupa ai revenit in decursul a 30 minute. Se vede in poza ta ca nu ti-ai schimbat pozitia in decursul a 13 minute, dar probabil nici inainte nu iti schimbasei pozitia si de asta ai primit kick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Imi schimbasem pozitia si in ultimele 30 de minute... nu inteleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somebody Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Sa fiu sincer, pana acum mie nu mi s-a intamplat asa ceva. Probabil tu nu te-ai miscat din inainte de cand ai facut primul SS. Data viitoare, fa un video pentru bug-uri de genul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 Puteti da topic close. Nu s-a mai intamplat, daca se va mai intampla voi fi pe faza sa vad exact cauza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Probabil că şi lagul din perioada respectivă şi-a pus puţin amprenta acolo. Nu e bug, cel puţin acum nu mai e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.