Jump to content

[B-Zone TV] RPG2 Prezentation

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] RPG2 Prezentation

Gen: Prezentare

Data: 18.07.2014

Scurtă prezentare: B-Zone: RPG Server reprezintă un loc virtual ce imită perfect realitatea. Jocul se bazează pe 2 componente importante: levelul și banii. Cu cât vei avea level mai mare cu atât vei avea un job mai bun precum: taximetrist, reporter de știri, polițist, medic și altele. Goana după bani are un scop bine trasat de către proprietățile private: businessuri, case, mașini. Acest tip de server a cucerit un număr foarte mare de jucători, ajungând primul de acest tip din România și în top 10 în lume. Noi vă așteptam să vă alăturați serverului.

https://www.youtube.com/watch?v=CHAjAIQhdKE

Actori : Dipper ; SkeleT ; Dunhill ; Dustin[RS8] ; Dragos7198 ; paulyks ; SerifuL ; Adi007 ; Al3SuL ; AnDyCoSmIn

Edited by AIM Sebi Jr

Felicitări, atât îți pot spune.

Mie nu-mi place începutul, deja apar acei mafioți. Nu te-a impus nimeni să faci această prezentare atât de repede...

Dacă cineva apela la echipa Movie Team, nu la echipa Sebi_Jr, ieșea o prezentare mult mai frumoasă.

Fără supărare, mereu ți-am apreciat munca.

Felicitari! Se vede ca ai depus efort, atat tu cat si ceilalti actori. Iti apreciez aceasta munca, insa... nu prea am inteles sfarsitul, adica doar mafiile sunt cele care conteaza pe RPG 2? Am vazut ca ai pus si departamentele, taxi, medici, dar trebuia sa le pui si logo-ul lor, daca nu la sfarsit, macar atunci cand au aparut in movie. Este pererea mea personala. Inca odata, bravo!

Nu este cel mai reusit video al tau.

In primul rand, titlul de "Prezentare" nu se potriveste cu videoclipul in sine. A prezenta un server, inseamna sa faci un videoclip mai lung, in care prezinti tot ce are mai bun acel server. Acest videoclip se poate numi doar un "Trailer".

Ai infiltrat unele parti ce nu se gasesc pe server, cum ar fi echipa de pompieri.

Cand prezinti un server, inseamna sa il promovezi, sa ii faci reclama. In acest video, sau macar in descrierea lui, nu apare nici macar un IP la server, de detalii nici nu mai vorbim.

Ai grija la partile in care inserezi imagini. Nu le pune de capul lor. Camera se misca intr-o directie, imaginea in alta directie. Foloseste functii ce fixeaza imaginea intr-un punct anume.

Poti face filme mult mai bune, bafta pe viitor :)

Nu este cel mai reusit video al tau.

In primul rand, titlul de "Prezentare" nu se potriveste cu videoclipul in sine. A prezenta un server, inseamna sa faci un videoclip mai lung, in care prezinti tot ce are mai bun acel server. Acest videoclip se poate numi doar un "Trailer".

Ai infiltrat unele parti ce nu se gasesc pe server, cum ar fi echipa de pompieri.

Cand prezinti un server, inseamna sa il promovezi, sa ii faci reclama. In acest video, sau macar in descrierea lui, nu apare nici macar un IP la server, de detalii nici nu mai vorbim.

Ai grija la partile in care inserezi imagini. Nu le pune de capul lor. Camera se misca intr-o directie, imaginea in alta directie. Foloseste functii ce fixeaza imaginea intr-un punct anume.

Poti face filme mult mai bune, bafta pe viitor :)

Multumesc!

Felicitari! Se vede ca ai depus efort, atat tu cat si ceilalti actori. Iti apreciez aceasta munca, insa... nu prea am inteles sfarsitul, adica doar mafiile sunt cele care conteaza pe RPG 2? Am vazut ca ai pus si departamentele, taxi, medici, dar trebuia sa le pui si logo-ul lor, daca nu la sfarsit, macar atunci cand au aparut in movie. Este pererea mea personala. Inca odata, bravo!

Ia gandeste cum ar fi videoclipul asta cu logouri la factiuni pasnice.

Pe 80% ii intereseaza mafiile . ;) O sa vezi si tu.

Frumos, dar... ai scris greşit în titlul topicului, titlul clipului şi în clip. Presentation ştiu eu că e.

Şi thumbnailul clipului contează, asta atrage views.

După mine, cred că clip-ul e prea încărcat.

În scena cu barca ai folosit un ped.inf sau o cameră? Nu ştiu cum să mă lipesc de ceva în mişcare şi în acelaşi timp să şi zbor cu camera.

Cei care critica videoclipul ar trebuie sa fie pusi sa faca asa ceva,poate ei stiu mai bine,si nu spun asta pentru ca am fost unul dintre actori,asta nu conteaza,ganditi-va doar la efortul depus de Sebi_Jr,noi actorii doar am facut ce a spus el nimic mai mult,el a facut tot,de la organizare pana la editarea videoclipului.

Respect Sebi_Jr!

Tine-o tot asa,eu unu' nu am nimic rau de comentat !

Te felicit pentru munca depusă cu toate că nu a ieşit un clip foarte strălucit.

În primul rând titlul este greşit, atât pe Youtube cât şi pe forum, thumbnailul este o scenă din clip, nu ai editat o poză sau ceva să atragă mai multe views-uri.

Acţiunea începe mult, dar mult prea brusc, deja apar 2 mafioţi şi se urcă într-o dubă. Singurul lucru care mi-a plăcut din prima fază a fost muzica sincronizată cu clipul. După ce acei doi mafioţi se urcă în maşină, acţiunea se schimbă iar brusc într-o altă circumstanţă şi anume o cursă drag, se taie brusc firul filmului şi devine puţin ciudat.

În momentul în care se dă startul se poate vedea cum Bullet-ul pleacă mai târziu decât Infernusul cu o decalare de 1-2 secunde, lucru care se poate observa uşor.

Apoi acţiunea trece în San Fierro, cu un mafiot care este aruncat/ sare din maşină, nu am înţeles prea bine ce a vrut să reprezinte asta.

La 0:37 tirul acela circula pe contra-sens, lucru nu tocmai realistic.

La 0:44 acţiunea se mută în sediul poliţiei, cred că asta a vrut să fie înşiruirea facţiunilor, nu le-ai spus numele, era mult mai sugestiv si frumos.

La 0:48 din cauza timecyc-ului nu tocmai potrivit se vede în depărtare dealul care ţine de Red County, la o distanţă relativ mare având în vedere că acţiunea se petrece pe aeroportul din Las Venturas.

La 0:56 şoferul care trebuia să se urce în maşina din stângă are lag şi se evidenţiează un mic mare bug. Nu am înţeles foarte bine faza cu pompierii, nu există o asemenea facţiune pe serverele RPG.

O altă observaţie ar fi că ai filmat fiecare acţiune din acelaşi unghi.

La 1:16 se poate vedea cum Rangerul de poliţie se loveşte de clădire, de asemenea culorile Rangerului sunt inversate, negrul trebuind să fie culoarea principală şi alb pe uşi.

La 1:21 un alt lucru nerealistic, Rocket launcher, serios?

La 1:35 şoferul nu conduce tocmai adecvat, intră direct pe bordură de pe contrasens.

La 1:43 nu mai zic de bugul vizual care se vede pe autostrada din cauza antialiasingului mic.

La 1:57 vorbesc 3 jucătorii între ei iar la 2:06 unul moare şi mai apare altul, ...?

La 2:14 cred că ai vrut să prezinţi facţiunea Tow Truck Company nu ţi-a reuşit prea bine deoarece acţiunea era filmată la Area 51, fără sens.

La 2:17 culorile maşinilor News Reporters nu sunt asemănătoare celor de pe RPG, acelea fiind de un roz deschis, nu negru.

La 2:23 acea fază este copiată din trailerul original RPG.

De la 2:27 ai început să prezinţi mafiile în acelaşi fundal. În 21 de secunde ai prezentat toate gangurile, putea să fie mai reuşit dacă le prezentai pe fiecare la HQ-ul lor, cu decorul făcut, fiecare maşină specifică mafiei pusă la locul ei, nu conta cât dura acel moment de prezentare, dar dacă era totul aranjat ieşea mult mai bine.

După părerea mea este făcut în grabă, nu ai muncit foarte mult la el, melodia este aceeaşi pe tot parcursul videoclipului.

Îţi apreciez munca dar nu este un clip reuşit.

Edited by Evoque

Te felicit pentru munca depusa,insa:

Titlul acestul film este gresit atat pe Youtube cat si aici,sa sti ca un titlu bun atrage multi oameni in primul rand.

In al doilea rand,nu trebuia sa il faci in graba,fiecare factiune trebuia prezentata intr-o anumita poveste,nu asa in parte.

Logourile factiunilor trebuiau sa apara,indiferent de ce crezi tu,acest tip de film nu trebuie facut doar pentru forum,ci si pentru a atrage playeri si a face comunitatea cunoscuta.

Daca ati ramas cu ideea ca fiecare video trebuie sa fie scurt si facut in graba nu este bine.Fiecare video trebuie facut cu atentie pe o anumita tema,gen un player care pleaca de la level 1 si ajunge departe de exemplu.

Fiecare om trebuie sa savureze fiecare moment dintr-un clip bun,nu trebuie graba niciodata.

Muzica nu este tocmai una reusita,fiind pe tot parcursul clipului aceeasi,fiecare factiune are cate o melodie,se pot gasi foarte usor pe Youtube.

Eu te felicit insa am spus ce am avut de spus,mai bine a argumentat Evoque.

Te felicit pentru munca depusa,insa:

Titlul acestul film este gresit atat pe Youtube cat si aici,sa sti ca un titlu bun atrage multi oameni in primul rand.

In al doilea rand,nu trebuia sa il faci in graba,fiecare factiune trebuia prezentata intr-o anumita poveste,nu asa in parte.

Logourile factiunilor trebuiau sa apara,indiferent de ce crezi tu,acest tip de film nu trebuie facut doar pentru forum,ci si pentru a atrage playeri si a face comunitatea cunoscuta.

Daca ati ramas cu ideea ca fiecare video trebuie sa fie scurt si facut in graba nu este bine.Fiecare video trebuie facut cu atentie pe o anumita tema,gen un player care pleaca de la level 1 si ajunge departe de exemplu.

Fiecare om trebuie sa savureze fiecare moment dintr-un clip bun,nu trebuie graba niciodata.

Muzica nu este tocmai una reusita,fiind pe tot parcursul clipului aceeasi,fiecare factiune are cate o melodie,se pot gasi foarte usor pe Youtube.

Eu te felicit insa am spus ce am avut de spus,mai bine a argumentat Evoque.

Puteai sa vi si tu cu ceva mai nou

S-a mai spus asta :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.