Frankenstein Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Pandisan cu visine Dupa cum bine stiti (daca nu stiti, ve-ti afla, cu conditia sa o pregatiti "ca la carte"), prajitura Pandispan este una foarte gustoasa; ingredientele nefiind foarte costisitoare, cu exceptia visinelor, in rest este o prajitura care nu necesita resurse costisitoare sau multe. Mai jos va este prezentata o reteta de Pandispan cu visine, citire placuta si in cazul in care va ganditi sa o faceti, mult succes! Ingrediente 4 oua 3/4 cana de zahar 3/4 cana de faina 50 g unt 2 linguri de zahar 1 plic zahar vanilinat 3/4 kg visine Modul de preparare Pasul 1: Se spala visinele, se curata de codite si se scot samburii. Pasul 2: Se unge o tava cu unt. Pasul 3: Se aseaza visinele in tava, se presara 2 linguri de zahar, zaharul vanilinat si se pune si restul de unt printre visine. Pasul 4: Se prepara pandispanul. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma pana se intaresc (initial se pune un praf de sare). Cand s-au intarit se adauga zaharul si se bat din nou pana se intaresc. Se adauga galbenusurile batute si se amesteca usor. Se adauga faina cernuta, se amesteca foarte usor, cu miscari de jos in sus, pana se incorporeaza toata faina. Pasul 5. Pandispanul se toarna peste visine. Pasul 6. Se introduce in cuptorul incins in prealabil, la 180 grade Celsius, timp de aprox 20 min. Nota! Nu se deschide cuptorul in primele 15 min. Imi cer scuze pentru lipsa imaginilor insa am preferat sa nu pun alta imagine de cat cea a retetei in sine, iar aceea (de pe site) nu era foarte clara. Articolul a fost luat de aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NUTU Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts