Jump to content

Tort gandacel


Sylvyu  Google
 Share

Recommended Posts

6VZxdeI.jpg



Ingrediente


6 oua+2 oua


6 lg zahar+3,5 lg


6 lg faina+3 lg

1 plic praf de copt

500 ml lapte+100 ml

4 lg amidon

zahar vanilinat

esenta vanilie

250 ml frisca

visine

bomboane Toffiffee

sticks-uri

1 ciocolata alba rasa

2 compoturi de mandarine

1 ciocolata cu lapte


Mod de preparare

Blaturile- Se fac 2 blaturi . Unul contine: 3 albusuri se bat spuma cu putina sare , apoi se adauga 3 lg zahar , iar in cele din urma se adauga 3 lg faina si praful de copt in ploaie.Se tine 20 minute la cuptor fiecare blat. Intre cele doua blaturi de pune crema de vanilie si visine.

Crema- Se pune la fiert laptele. Se amesteca 2 oua cu amidonul , 3 lg faina , zahar vanilinat si esenta vanilie. Cand laptele fierbe, se adauga amestecul de oua si se amesteca pana se ingroasa(10-15 minute).

Ornat: frisca se bate cu telul si se orneaza tortul .Ciocolata se topeste in putin lapte, Se orneaza doua sticks-uri in ciocolata si se pun in blat.Trotul se orneaza cu mandarine, visine, stics-uri , bomboane Toffiffee si o "gura" din ciocolata.Se pune ciocolata alba rasa pe margine.




Portii: 6

Timp de preparare: sub 120 minute




Edited by Sylvyu Google
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.