Sylvyu Google Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 (edited) Ingrediente 6 oua+2 oua 6 lg zahar+3,5 lg 6 lg faina+3 lg 1 plic praf de copt 500 ml lapte+100 ml 4 lg amidon zahar vanilinat esenta vanilie 250 ml frisca visine bomboane Toffiffee sticks-uri 1 ciocolata alba rasa 2 compoturi de mandarine 1 ciocolata cu lapte Mod de preparare Blaturile- Se fac 2 blaturi . Unul contine: 3 albusuri se bat spuma cu putina sare , apoi se adauga 3 lg zahar , iar in cele din urma se adauga 3 lg faina si praful de copt in ploaie.Se tine 20 minute la cuptor fiecare blat. Intre cele doua blaturi de pune crema de vanilie si visine. Crema- Se pune la fiert laptele. Se amesteca 2 oua cu amidonul , 3 lg faina , zahar vanilinat si esenta vanilie. Cand laptele fierbe, se adauga amestecul de oua si se amesteca pana se ingroasa(10-15 minute). Ornat: frisca se bate cu telul si se orneaza tortul .Ciocolata se topeste in putin lapte, Se orneaza doua sticks-uri in ciocolata si se pun in blat.Trotul se orneaza cu mandarine, visine, stics-uri , bomboane Toffiffee si o "gura" din ciocolata.Se pune ciocolata alba rasa pe margine. Portii: 6 Timp de preparare: sub 120 minute Sursa: http://www.bucataras.ro/retete/tort-gandacel-63788.html Edited July 23, 2014 by Sylvyu Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NUTU Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts