Jump to content

Cum functioneaza Hitman Agency.

lex

Recommended Posts

[ Cum functioneaza Hitman Agency ]

• Fiindca FOARTE MULTI nu stiu ... cum merge treaba m-am gandit sa le spun aici.

Pe cine poti pune contracte ?
    - Pe orice player care nu este in Hitman Agency.
    Si cat poate sa 'coste' un contract ?
    - De la 10.000$ - 200.000$ pe playerii care nu-s in PD/FBI/NG.
    - Pe un PD/FBI/NG poti pune 1 contract de 100.000$.
    Si daca dau de mai multe ori /contract nume suma, ce se intampla ?
    - Se creeaza un contract si se aduna ... exemplu daca ai dat /contract alin.maest 10000 de 10 ori ... faceti si voi un calcul 10x10000=100000 deci va fi un SINGUR contract in valoare de 100.000$ ...
    Si daca alt player pune contract tot pe aceasi persoana care am pus si eu ?
    - La fel ca mai sus ... nu se creeaza alt contract.
    Am pus contract-ul, de ce nu-l omorati ?
    - Exista un sistem ... /portable - > contract - > givehit. Cum sa va explic ... incepe de la id 0 pana la cel mai mare id si daca id 0 are contract pe ala pica .. dupa mai dam odata contracts sa zicem ca intre id 0 si id 31 nu are nimeni contract ... si id 32 are, il ia pe id 32 ... si tot asa.
    Ce garantie am eu, ca o sa-l omorati pe x ?
    - Toate persoanele ... care au un contract 'mor' ... suntem Hitman Agency :) ne tinem de cuvant.
    Eu pun contracte, imi ia bani, dar unde se duc defapt ?
    - Cand omoram persoana respectiva ... primim si banii, nu va faceti griji, nu fugim cu banutii.
    Cate contracte pot sa pun ?
    - Cate vrei.
    In cat timp o sa-i omorati ?
    - Depinde ...

Va rog ... nu mai dati TV pe membrii Hitman Agency ... incetati cu SMS-urile ... sau sa ne sunati sa ne spuneti ca ati pus contract pe x ... sau ca NU l-am omorat pe x s.a.m.d. ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.