Jump to content

Prajitura turnata cu branza, caise si merisoare


Sylvyu  Google
 Share

Recommended Posts

bxiF06y.jpg

Ingrediente

5 oua
1o linguri zahar
16 linguri ulei
16 linguri lapte
21 linguri faina
2 zahar vanilat
1 praf de sare
1 varf cutit curcuma
1 praf de copt cu sofran
crema : 1 kg branza de vaci
10 linguri zahar
4 oua
1/2 lamaie coaja si zeama
cateva picaturi de esenta de lamaie
2 zahar vanilat
merisoare
caise
pesmet
zahar pudra cu vanilie si rom
Mod de preparare
Pentru operativitate masurati pregatiti si masurati cantitatile de ingrediente .Eu le-am pus in mici boluri .
Spalati fructele si le scurgeti de apa intr-o sita . Curatati caisele si le taiati marunt .
Amestecati faina alba cu praful de copt si curcuma .
Pentru blat mixati ouale cu putina sare si adugati zaharul pana arata ca o crema . .
Puneti treptat uleiul , laptele , zaharul vaniliat si faina .
Tapetati o tava cu hartie de copt pe care ati uns cu unt .
Turnati 70 % din compozitie in tava si coceti la cuptor , foc mediu timp de 12 minute .Intre timp preparati umplutura mixind ouale intregi cu zahar . Cand acestea sunt spuma stabila adugati amestecand branza, zaharul vaniliat si lamaia [coaja , zeama , esenta ].
Scoateti tava din cuptor distribuiti in mod uniform crema si distribuiti deasupra fructele ce au fost date prin pesmet .
Deasupra turnati restul de aluat si mai coaceti 20-25 minute pana cand prajitura incepe sa se rumeneasca .
Lasati prajitura sa se raceasca , portionati , pudrati cu zahar pudra si serviti pe cei dragi .

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.