Jump to content

Vand Counter Strike 1.6 Gift pe Steam ! (CS Anthology)

Shane VODA

Recommended Posts

• Numele produsului: Counter Strike 1.6 gift.
  • Model: -
  • Starea produsului: Perfecta, abea ce le-am cumparat.
  • Detalii despre produs: Acesta este un GIFT pe steam care cand il activezi iti da urmatoarele jocuri: Counter Strike 1.6, Counter Strike Condition Zero, Ricochet, Day of Defeat Deathmatch Classic.
  • Preţ: 5 EURO pe Clienti.
  • Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): -
  • Metoda de plată: Transfer pe clienti.
  • Contact: PM daca vreti URL-ul de la Steam-ul meu ca sa vedeti ca le am, o sa postez si o poza mai jos.
  • Imagini: cO7nWff.png
  • Alte precizări: Nu voi da primul deoarece vreau sa evit scammerii cat pe mai mult posibil. Daca cumva sunteti un membru din Staff, atunci o sa va dau primul.

*Vreau sa adaug ca daca le cumparati pe amandoua deodata, in loc de 5 euro bucata vi le dau cu 4 EURO bucata.

O adresa de Yahoo sau Skype ? Mersi !

Vai, imi cer scuze, nici nu am vazut postarea ta ! Iti voi trimite un PM daca inca ai nevoie, chiar imi cer scuze dar aparent nu imi apar notificatii cand cineva lasa un reply, si n-am mai verificat topicul. (Da, inca le am)

Vai, imi cer scuze, nici nu am vazut postarea ta ! Iti voi trimite un PM daca inca ai nevoie, chiar imi cer scuze dar aparent nu imi apar notificatii cand cineva lasa un reply, si n-am mai verificat topicul. (Da, inca le am)

Lasa-mi aici id yahoo / skype te rog, nu pot trimite PM nustiu de ce..

@, apar notificări doar dacă dai Follow this topic, iar din setări ai bifat ca atunci când cineva postează în topicul în care tu ai dat Follow, să primeşti o notificare.

Closed, nu ai oferte.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.