JustMed Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Salut , m-am uitat putin printr-un program de bind-uri si am observat cate-va chestii destul de folositoare , pe langa scurtaturile pe care le face. Pentru inceput avem nevoie de Chaos A.D Keybinder 2.2 ( DOWNLOAD) si de urmatoarele instructiuni : Dupa ce ati downloadat programul , il dezarhivati si intrati in fisierul chaosAD Keybinder.exe , o sa va apara o fereastra de genul acesta : Detalii Meniu Acest buton sterge toate bind-urile utilizate in program. Cu ajutorul acestui buton puteti deschide un fisier cu binduri. Prin acest buton puteti salva bind-urile facute , iar cand vreti sa le deschideti apasati pe butonul al 2 lea. Acest buton este un fel de ON / OFF al programului , adica cand vret sa il tineti deschis si sa nu il utilizati doar apasati o data pe el iar bind-urile nu vor functiona. Apasand pe acest buton veti intra in optiunile programului , sunt cate-va si nu au o importanta asa de mare. Cu ajutorul acestui buton , echipa care a creat programul a facut un mic copyright. Aceasta este optiunea de exit a programului. Cum sa bagam un bind. Pentru a adauga o noua scuratura , da-ti click pe o casuta libera si adaugati asa : t(deschide consola) aici comanda ~ ( apasa enter ) exemplu: t/buygun m4 100 ~ , t/heal ~ , t/Vand Arme ~ etc. Nu uitati dupa ce alegeti tasta ( in dreapta casutei ) sa bifati Activate. Mai jos este dat un exemplu pentru politisti , este o comanda mai incarcata care functioneaza perfect : t/duty ~ t/heal ~ t/buygun m4 500 ~ t/buygun mp5 500 ~ t/buygun deagle 500 ~ t/buygun shotgun 500 ~ Daca adaugati acest text intr-o casuta libera , in momentul in care apasati butonul selectat ( desigur sa fiti in armury ) o sa va faca 'cumparaturile' necesare. Acea comanda este un exemplu umpic mai dificil , dar care poate fi utilizata foarte bine. Cam atat am avut sa va spun , am observat ca multi nu stiu cum sa faca un bind si m-am gandit ca ar fi necesar. TUTORIAL CREAT IN INTREGIME DE JUSTMED PENTRU COMUNITATEA B-ZONE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Altu ? , mai faceti ma multe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.