DaniSteptu Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Nume: DaniCe problema ai?: In legatura cu conexiunea la internet.O scurta descriere a situatiei: Am un laptop si cand bag cablul, scrie "Aquiring network address" iar apoi spune ca nu poate sa-si "genereze" o adresa ca sa se poata conecta la internet. Pe Wireless Network pot gasi hotspot-uri si sa ma conectez la ele dar doar daca apas REPAIR. Iar daca dau restart, din nou trebuie sa dau REPAIR ca sa isi "renewing ip" . Am incercat metoda cu cmd, ipconfig /renew ,etc etc. Nu merge. Screenshot: Se intelege si fara. Alte precizari: Problema nu este de la internet. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Instaleaza-ti driverul din nou si vezi daca iti mai face asa, revino cu edit. @ Incearca si metoda asta cum spune aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 @, WiFi merge. Daca bag cablu de la RDS si pun username si password, merge. Daca pun cablu de la nextgen, unde nu ai nevoie de parola si username, nu merge. Nu este de la cablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 @@DaniSteptu, intra in start apoi connect to si da pe show all conections. La LAN or high speed internet ar trebui sa apara conected. Daca nu e asa intra pe el si da pe disable iar apoi enable. Si eu am avut aceiasi problema si asa am rezolvat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Atunci intra la Network Connections si dai Disable la 1394 Connection, dai un restart si verifica daca asa iti merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 Sa stii ca am sa incerc tot ce mi-ati spus doar ca o voi face doar saptamana care urmeaza, deoarece cablul unde trebuie instalat laptopul nu se afla la mine in casa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Ok, deci pana atuncia pot inchide topicul da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Topic inactiv timp de 7 zile. Topic Closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts