BlackSun95 Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Numele produsului: Depinde ce jocuri am Model: Joc Starea produsului: Buna Detalii despre produs: Foarte buna Preţ: Depinde de joc. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Euro clienti Contact: Skype: pestrea.paul Messenger: paul_pestrea05@yahoo.com PM: BlacSun95 Imagini:- Alte precizări: Momentan am 2 CS:GO , 3 DayZ si un Rust. Daca doriti anumite jocuri ziceti din timp. Update: Am mai facut rost de un Call of duty Black Ops 2 , de un Arma 3 si un Call of Duty Ghost's !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 @@BlackSun95 La ce preţ vinzi Rust? La 8 euro pe clienti. Ce zici e bine? Mă mai gândesc şi te anunţ în câteva zile. Ca idee - oferi prima dată jocul sau vrei prima dată banii? @@BlackSun95, de această dată primeşti doar un avertisment verbal. Eu am făcut un singur post, apoi i-am dat edit. Puteai să faci la fel. Te rog să nu mai faci dublu-post (două posturi consecutive, făcute de tine). Am înţeles. Te anunţ eu dacă-l cumpăr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackSun95 Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 @@BlackSun95 La ce preţ vinzi Rust? La 8 euro pe clienti. Ce zici e bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackSun95 Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 @@BlackSun95 La ce preţ vinzi Rust? Mă mai gândesc şi te anunţ în câteva zile. Ca idee - oferi prima dată jocul sau vrei prima dată banii? Iti dau jocul si dupa imi dai tu banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Nu îndeplineşti cerinţele minime pentru a crea un topic de vânzare / schimbare produs. Conform noii reguli, ai nevoie de minim 200 de posturi pe forum pentru un astfel de topic. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.