Jump to content

Caut sa bag refferal.

SkiZmo

Recommended Posts

• Nick: Nu am inca cont.

Level: -.

Facţiune: -.

Detalii serviciu: Nu mi-am facut cont deoarece vreau sa vad ce bonusuri primesc daca bag la cineva refferal. In primul rand sa ma ajute sa intru intr-o factiune/gang.

Alte precizări: Cine ofera cel mai bine voi baga :* ATENTIE: In primu rand sa ma ajute sa intru intr-o factiune.

I.

Level 20: 50.000$ + bani pentru licente.

Level 25: 25.000$ + bonus de activitate -> (nu este obligatoriu pentru toti referralii).

Level 30: 50.000$ + un mic bonus.

Level 35: Premium Account + bonus de activitate -> (nu este obligatoriu pentru toti referralii).

Level 40: 100.000$ / 200.000$ + bani pentru licente. *Se poate acorda o suma intre 100.000$ si 200.000$ in functie de activitate.

Momentan, aceasta sunt bonusurile pentru level, cand cineva va ajunge la level 40 se vor face bonusuri pentru 40+.

II.

Bonusuri pentru aducerea unui jucator:

Cand aceasta va atinge:

- Level 5: 5.000$ + bani pentru licenta (daca este cazul, daca nu, contravaloarea).

- Level 10: 10.000$.

- Level 15: 50.000$.

- Level 20: 100.000$.

- Level 25, 30, 35, 40 in curand.

*** Atentie, aceste sume intra in vigoare incepand din momentul postarii - 24 Iulie 2014

*** Este cel mai bun mod prin care va puteti remarca si va puteti crea un viitor stralucit pe server. Nu are rost sa pierdeti timpul cu persoane care va trateaza cu indiferenta sau va mint! Aceste lucruri sunt de neacceptat! Gata cu batjocura! Alegeti calea cea dreapta si ganditi cu cap!

Promisiunile sunt foarte multe şi le găsim la fiecare colţ. Puţine persoane însă respectă acea promisiune. Stai mereu cu gândul şi-ţi pui întrebarea "Oarea îmi va da banii?", "O să mă ajute după cum a spus?" Adăugând ID-ul de referral 502932 nu va fi nevoie să-ţi faci griji! Viitorului tău îi vom pune bazele împreună!

Care sunt beneficiile?

În momentul în care te-ai decis să-ţi faci un cont pe ID-ul meu, îţi voi oferi beneficii până când vei renunţa la a mai juca pe acest server (garantez că nu va fi cazul).

Odată intrat pe server îţi voi da bani pentru licenţa de condus şi pentru achiziţionarea obiectelor din magazinele 24-7. După îndeplinirea acestui criteriu vom merge împreună să căutăm un job bun pentru tine, pentru viitorul tău. La fiecare level îţi voi acorda bani pentru buylevel şi câte o sumă de bani pentru activitate.

Fiind ajuns la nivelul 5 vei primi bani pentru cumpărarea tuturor licenţelor şi o sumă de bani în valoare de 10.000 dolari.

Cumpărat fiind si nivelul 5, ne vom axa pe cariera ta. Te voi ajuta prin toate metodele de care dispun să intri în facţiunea dorită!

La nivelul 7 îţi voi cumpăra o maşină pentru a avea un mijloc de transport personal. Acesta va fi la alegerea ta, până în suma maximă de 30.000 dolari.

Toate bune şi frumoase! Pe parcursul carierei din facţiune îţi voi da diferite sfaturi pentru a te comporta cu ceilalţi colegi ai tăi şi pentru a câştiga încrederea conducerii! Un rank important obţinut într-o facţiune îţi va deschide o nouă portiţă!
La nivelul
10 vei primi 50.000 dolari pentru nevoi personale şi te voi ajuta să iei o maşină mai bună ca cea acordată la nivel 7. Precizez că pe parcursul nivelelor, cum am spus şi mai sus, îţi voi da garantat bani pentru cumpărarea fiecărui level.

Ajungem la treapta a 15-a, aceasta reprezentând nivel 15. La nivelul 15 deja eşti o persoană importantă pentru mine si am deplină încredere în devotamentul tău! Ca şi cadou, o sumă de 100.000 dolari cu siguranţă va fi pe măsură! Înnoirea licenţelor va avea loc în momentul în care vei depăşi 300 ore jucate pe server, acest lucru fiind gratuit! Cheltuielile le voi suporta eu!

Precizez că pe lângă aceste bonusuri, voi acorda prime pentru activitate. Aceasta poate varia de la jucător la jucător si toate bonusurile acordate vor fi postate aici , numele meu in game este Ghiozdanel , Level 52, sper ca te-am convins.

Daca vrei un prieten care sa te ajute, eu sunt acela, de in data ce vei intra in game iti voi oferii suma de 2k, o suma destul de mare pentru nivelul 1, din banii astia te voi duce la 24/7 sa iti cumparam tot ce ai nevoie. la fiecare nivel facut iti voi da o suma de bani, la nivelul 20 iti voi acorda o masina tip Premier/Pheonix sau Club, depinde ce vrei tu, la nivelul 35 o masina tip Sandking, un bolid asi putea spune. Te voi invata absolut tot despre toate joburile si unde le gasesti, te pot indruma, te pot ajuta sa intrii in factiunea care ti se potriveste, la intrarea intr-o factiune pasnica iti voi da 5k, intr-un gang 10k, intrun departament 15k si daca vei intra in hitmen iti voi oferii nu mai putin de 30k ! + alte lucruri care trebuie sa le aflii tu, ID meu de referall este: 645541, iti promit ca daca vei intra pe referallul meu imi voi darui timp pentru a te ajuta pe tine si daruindu-ti bonusuri pe masura experientei capatate. Si daca aduci si alti amici pe referall-ul meu iti voi mai da 10k/persoana. Ramane la alegerea ta ce vrei sa faci! Eu iti voi oferii si prietenia mea nu doar niste amarati de bani, poate vei avea nevoie vreo data de un prieten si nu vei avea pe cine, poate ala care tia dat candva 5-10k te poate trage in piept o data, nu ai sa vezi asa ceva la mine. Am trecut prin multe lucruri si am intalnit niste oameni pe care cel mai bine era sa nu-i fii vazut, si nu vreau ca si tu sau ceilanti reff ai mei sa treaca prin astea. Eu te voi ajuta sa iti cladesc calea spre bucuri/prieteni/distractie pe acest server, nu doar spre niste amarati de bani care te vei plictisii de ei la un moment dat.

Si nu uita: Nimic nu valoreaza mai mult ca distractia si prieteniii !!!

Salut, daca vei pune refferal id al meu te voi ajuta cu bani la fiecare level, o casa la level mai mare si masini la fiecare 5 levele. Dar mai important, te voi ajuta sa intri intr-o factiune/gang. Te voi ajuta sa intelegi regulile mai bine, te voi ajuta sa faci o aplicatie buna, astefel incat sa fii acceptat si la fel te voi ajuta sa dai Testul la intrare in factiune. La fel pentru a te incuraja, te voi premia cand vei intra intr-o factiune/gang/departament. Daca pui refferalul meu ma contactezi in joc, [/sms 130-6630]. Ai refferalul meu la signature.

La lv 1 - 1000$

La lv 2 - 2500$

La lv 3 - 3000$

La lv 4 - 4500$

La lv 9 - 9000$

La lv 10 - 10000$

La lv 11 - 11000$

La lv 12 - 13000$

La lv 13 - 14000$

La lv 14 - 15000$
La lv
15 - 16000$

La lv 16 - 17000$

La lv 17 - 18000$

La lv 18 - 19000$

La lv 19 - 20000$

La lv 20 - 21000$

La lv 21 - 25000$

La lv 22 - 26000$

La lv 23 - 27000$

La lv 24 - 28000$

La lv 25 - 29000$

La lv 26 - 30000$

La lv 27 - 31000$

La lv 28 - 32000$

La lv 29 - 33000$

La lv 30 - 34000$

La lv 35 - 100000$

La lv 40 - 250000$

La lv 45 - 500000$

La lv 50 - 1000000$

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.