Jump to content

Ce ai face dacă B-Zone s-ar închide?

Leventhe

Recommended Posts

Si credeti ca daca o sa cereti ceva inapoi o sa primiti? Gen iti cumperi telefon, il spargi, si dupa ceri altul nou? Voi va auziti?

Daca s-ar inchide, soarta, nu e greu sa renunti la un joc.

Cand donezi intr-un server si se inchide abuziv sunt obligati sa iti inapoieze bani donati pt cont premium un ban etc altfel poti sa ii dai in judecata gandeste-te si tu umpic aia se numeste frauda.

Cand donezi intr-un server si se inchide abuziv sunt obligati sa iti inapoieze bani donati pt cont premium un ban etc altfel poti sa ii dai in judecata gandeste-te si tu umpic aia se numeste frauda.

Te rog să te concentrezi pe topic. În plus, B-Zone nu este o firmă ce îți oferă vreo factură legală pentru ceea ce primești pe servere. Tu pur și simplu încarci un cont bancar prin diferite mijloace. Nimic mai mult. Că ți se oferă lucruri în schimb e altă treabă.

Ce intrebare de cacat...speechless.

E greu de imaginat viata fara samp, lipsita de culoare. V-as sugera sa iesiti pe afara dar e fumata replica, in plus cheltuiti banii de donatii si nu da bine la Cotet.

Mi-as baga un bilet la pariuri sa castig 2 miliarde dupa care plec in Rucrania. CE INTREBARE RETARDA " CE FACI DACA SE INCHIDE B-ZONE" BAAAAAAAAAAAAA SI EU JOC, MOR IN SLEEP DAR E UN JOC TOTUSI, NU NEGLIJATI ACTIVITATIILE DIN AFARA PENTRU SA-MP, GEN INVATATU' PENTRU WAR.

Si eu mi-am lasat candva si prietena pentru a ajunge la war-uri...dar acum pentru mine jocul asta nu mai are nici un farmec...farmecul a disparut din cauza zeilor, sefilor si magicienilor la deagle/m4...factiunile pasnice sunt pentru inactivi sau celor care le place sa faca acelasi lucru in fiecare zi iar un war il castiga mafia cu cei mai multi codati :). Si sa nu uitam ca un lider tine aproape un codat care ii face + 2-3 zile pana ia ban decat unul ca mine care ma chinui sa fac +1-2 printre codati... Nu mai e cum era odata B-zone, daca se inchide acum nu mai imi pasa nici 5%.

Ar fi destul de interesanta reactia donatorilor. Personal nu m-ar afecta cu absolut nimic, este un prilej de divertisment si atat. Lumea virtuala dispune de numeroase feluri de a pierde timpul, nu doar de SA:MP.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.