Jump to content

Ce ai face dacă B-Zone s-ar închide?

Leventhe

Recommended Posts

Daca s-ar inchide b-zone cred ca as juca League of Legends si Battlefield 3 24/7.

Din cauza b-zonelui pot sa ma mai joc si altceva , nu sa ma axez pe un singur joc. Ar fii mare pacat de unii oameni care au ajutat la formarea comunitatii.

Dacă s-ar închide comunitatea cred că nu numai eu ci majoritatea playerilor de pe server și-ar îndrepta atenția către alte jocuri/activități. După ce că joc din 16 Ianuarie 2013 cel puțin eu și am reușit să strang peste $3.000.000 nu aș mai juca Sa:Mp niciodată. Dar acei playeri care joacă din 2009 până în prezent? Să ne punem și în situația lor dacă s-ar întâmpla acest lucru.

Tu joci din 2013, eu din 2010 :)), deci e altă treabă.

Eu, sincer, m-aş lăsa complet de samp.

Simplu! As juca altcevav sau as proceda ca si , deoarece, de multe ori ne obsedeaza de cele mai multe ori.

, N-as baga bani hai 1-2 euro, cu indulgenta, merge insa mai mult nu. Nu vrrau sa condamn pe nimeni, insa nu stiu ce a fost in capul lor cand au donat asa mylti bani. Ma rog, fiecafe face ce vfea cu banii, insa mi se pare o aiureala sa bagi 50-100 E intr un joc.

Unora le-ar face un mare bine , cu ocazia asta mai vad si oameni cum e pe afara , ce mai e cu al 3-lea razboi mondial etc , nu numai barbut si post :)))

Realizati ca e doar un game si asa trebuie sa ramana .

Si acum sa raspund si eu :))

Oare ce o sa fac fara B-zone ? :O

Mare chestie nu mai joc si aia e.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.