XES Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) Nume în joc: XesNumele celui reclamat: MihayDescrierea situatiei: Eram la PVP si ma bateam cu TosunTarkan. El fiind prieten cu mine nu a vrut sa ma omoare si am iesit sia m luat heal etc. El are moderator, imi dadea el jail nu? Vine adminul Mihay ( Cel mai bun admin al serverului ) si imi da /jailMartori: TosunTarkan, DreamsPoze/Video-uri: http://postimg.org/gallery/28jb07qo/Alte precizari: Nu am voie sa ies din PVP daca ma bat cu o persoana si aceea persoana imi permite? Acum imi reduce pedeapsa . De ce? Doar el stie. http://postimg.org/gallery/lbz13hmm/ Edited August 7, 2014 by Just xeS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay. Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) Baiatu, regulametul sa aplica pentru toata lumea. Daca tu te-ai fi inteles cu Tosun asa cum zici Tosun mi-ar fi explicat pe adminchat cum statea treaba si te-ar fi scos chiar el din jail, lucru care nu l-a facut, deci ramai cu sanctiunea mea. Uite si dovada: https://www.youtube.com/watch?v=hIpbvmsWsn4&feature=youtu.be Si pedepsa ti-am reduso din mila, sa nu mai plangi atat ca mi-e frica sa nu faci inundatie. Edited August 7, 2014 by Mihay15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTRENKO Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrikeR Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Baiatu, regulametul sa aplica pentru toata lumea. Daca tu te-ai fi inteles cu Tosun asa cum zici Tosun mi-ar fi explicat pe adminchat cum statea treaba si te-ar fi scos chiar el din jail, lucru care nu l-a facut, deci ramai cu sanctiunea mea. Uite si dovada: https://www.youtube.com/watch?v=hIpbvmsWsn4&feature=youtu.be Si pedepsa ti-am reduso din mila, sa nu mai plangi atat ca mi-e frica sa nu faci inundatie. Mihay, noi asa ne-am inteles de la bun inceput, ti-am explicat. In fine nu mai conteaza. Xes a fost scos din jail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keparianu Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Tosune, suntem prieteni noi dar nu ii mai tine partea lu' Xes doar pentru ca ii admin pe SA:MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 (edited) Ti-a explicat si vezi si in poza chatul prietene. Din mila? Pai respecta regulamentul pana la capat. Astept sanctiunea ta. Nu-mi pasa ca mi-ai refus sanctiunea ca am fost scos etc. Ai gresit platesti. Daca iti cereai scuze ceva eram baietas dar mai faci si misto de mine. Ce parte m? Uita-te la dovezile mele faceam duel cu el doar ca sa vad daca rezist si a zis ca daca mor sa ies din arena sa imi fac viata. DAca ai venit iar pe forum sa plangi trist.. Edited August 7, 2014 by Just xeS Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrikeR Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Eu am gresit pentru ca ti-am dat voie sa iesi din PVP ca sa nu te omor dar data viitoare nu voi mai proceda la fel, data viitoare vei fi sanctionat conform regulamentului. Mihay are dreptate regulamentul se aplica pentru toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 @@Just xeS, Mihay nu primeste nimic. Daca e vorba sa fi gresit cineva, acela a fost Tosun pentru ca nu l-a informat pe Mihay ca facea duel cu el si ii permite (dar nu va fi sanctionat pentru ca plangerea nu i-a fost adresata lui). Din nou, Mihay are dreptate prin faptul ca daca cineva trebuia sa te scoata din jail, acela era TosunTarkan dupa ce il informa pe Mihay pe /a. Pana la urma ai fost scos din jail din cate am inteles, deci nu vad care ar fi problema. Pedeapsa ti-a fost redusa datorita faptului ca eu am anuntat aseara pe /a (fara sa schimb regulamentul) ca sanctiunea pentru parasirea zonei PVP este scazuta la 1h, iar Mihay era probabil AFK, iar acum un alt membru staff l-a informat dupa ce ai fost sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts