NewGeneration98 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Recent mi-am instalat Windows 8.1 , asa ca am fost nevoit sa-mi descarc si sa instalez din nou SAMP-ul. Problema e ca acum nu se mai vede bara de HP al celorlalti Playeri.. Cum pot remedia aceasta problema?Screenshot (în caz că este necesar): http://postimg.org/image/rnb5i93t1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Această problemă a apărut mai multor jucători ce şi-au instalat windows 8. În acest topic sunt mai multe păreri şi posibile rezolvări. (http://forum.b-zone.ro/topic/225733-bug-health-bar/) Sper să găseşti o rezolvare, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spikezor Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Eu stiam ca cea mai buna metoda de rezolvare este sa iti instalezi din nou driver-ul de la placa video. Stiu de la mai multi prieteni, care au avut aceeasi problema ca tine si si-au instalat din nou acel driver si acum nu mai au probleme. Oricum, sper sa ti-l rezolvi, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewGeneration98 Posted August 9, 2014 Author Share Posted August 9, 2014 Eu stiam ca cea mai buna metoda de rezolvare este sa iti instalezi din nou driver-ul de la placa video. Stiu de la mai multi prieteni, care au avut aceeasi problema ca tine si si-au instalat din nou acel driver si acum nu mai au probleme. Oricum, sper sa ti-l rezolvi, bafta! Imi poti explica , te rog , unde pot gasi acest driver? Nu ma pricep prea bine la PC.. Edit: Sau imi poate spune altcineva unde l-as putea gasi? Cine ma ajuta sa rezolv problema primeste 5x +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calinusckhy Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Spune-mi ce placa video ai ca sa te pot ajuta.Driverul ar trebui sa fie pe site-ul official al producatorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Încearcă să îți cureți PC cu CCleaner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewGeneration98 Posted August 10, 2014 Author Share Posted August 10, 2014 Încearcă să îți cureți PC cu CCleaner. Am incercat , degeaba , problema e aceeasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryakk Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 @@NewGeneration98, cauta pe google driverul pe care il ai tu. Intra in start- si scrie sa cauti dxdiag si acolo vezi modelul placii video, apoi cauti un driver nou pentru ea pe google. Sper ca am fost de ajutor, mai multe nu prea stiu, nu mi s-a intamplat niciodata, nici pe 8.1, nici pe XP si nici pe 7 sa nu imi apara bara playerilor. Sanatate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrasSs Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Incearca sa-l instalezi iar sau instaleaza-ti windows 7 sau xp, cu ele nu o sa intalnesti nici un fel de problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Inactivitate din partea autorului. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.