Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Interzicere Cleo la War.

SiSu cu S

Cleo interzis pentru mafii.  

98 members have voted

1. 1. Fara cleo la war. Corect?

• Da!
      62
    • Nu!
      36

Recommended Posts

Dacă propunerile sunt închise momentan, nu e nevoie să faci un topic nou în care toată lumea să-și dea cu părerea.

Am luat decizia asta gândindu-ne la toate posibilitățile. Un cod poate fi folosit și dacă e permis și dacă nu. Habar n-aveți cât ne dăm silința să facem ceva cu codați. Dacă ziceți că nu ne facem treaba, vă rog să vă țineți părerea pentru voi și eventual pentru familie.

William, te rog eu ceva.

Lasa topicul deschis sa vezi care e de acord si care nu.

Daca ramanem fara cleo cel putin 50 la suta nu ar mai folosi.

Toti se bazeaza pe Renko.cs, il denumesc eu stiu ce. Hai la war te rog eu, mori cu deagle dar nu e nimeni langa tine. Nici nu stii Cum vine magia.

Vot: Nu, degeaba scoti cleo cand exista .exe.

Doar ca la unii care joaca corect si au niste moduri faine care le fac jocul placut le strici lor jocul. Pariu ca daca scoate cleo nu rezolva nimic? Iar o sa iasa multi si o sa fie adaugat iar pentru ca o sa plece jucatori. :)

Sa se mareasca interdictiile pentru codati la 1 an de zile si sa vedeti ce se cumintesc. Si putin ajutor din partea echipei rpg caci in sa-mp se pot identifica calculatoarele, un lider sa stie daca un jucator care are lvl 10 a mai avut si alte conturi in trecut si care.

De asta in 2 ani de zile nu am calcat in mafii.... prea ca la 12 ani

Vot: nu

Poti sa scoti cleo ca exista .exe care e mult mai usor de ascuns. Asa ca de ce sa le iei placerea playerilor cinstiti sa aiba un c-hud custom sau mai stiu eu ce. De codati nu se scapa usor. Eventual sa imbunatatesti metodele de cautare si marirea interdictiei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.