Jump to content

Schimbare semnatura

andRaa

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Nu pot sa-mi schimb semnatura. Precizez ca am contul 'proaspat' deschis, maxim 2-3 zile.
Screenshot (în caz că este necesar): -

@ Imi cer scuze daca nu este sectiunea corecta in care trebuia sa postez sau am comis o greseala.

Ştiu sigur că trebuie să treacă un anumit număr de zile, dar nu sunt 100% sigur care este acel număr.

Cred că este vorba de 5 zile. (după ce ai contul de minim 5 zile, semnătura va apărea)

Ştiu sigur că trebuie să treacă un anumit număr de zile, dar nu sunt 100% sigur care este acel număr.

Cred că este vorba de 5 zile. (după ce ai contul de minim 5 zile, semnătura va apărea)

Eu stiu ca aceasta regula se aplica doar la la BBCode.

Stiu cum sa-mi schimb semnatura si deja am schimbat-o dar, nu imi apare. Asta e problema mea, tind sa merg pe solutia lui

@,

Cred ca este un numar necesar de zile de la activarea contului, ceva gen anti-reclama. Multumesc baieti !

Stiu cum sa-mi schimb semnatura si deja am schimbat-o dar, nu imi apare. Asta e problema mea, tind sa merg pe solutia lui

@,

Cred ca este un numar necesar de zile de la activarea contului, ceva gen anti-reclama. Multumesc baieti !

Solved.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.