Jump to content

Confiscarea permisului de conducere

Zipper cu punct

Confiscarea permisului.  

120 members have voted

1. 1. Atunci cand depasiti limita de viteza cu 50km+ preferati amenda mai mare sau confiscarea permisului pentru 3 ore (cum e acum) ?

• amenda mai mare
    • confiscare permisului pentru 3 ore (cum e acum)
  2. 2. Credeti ca /exam ar trebui schimbat ?

• DA.
    • Nu, e bine asa cum e, chiar daca e la fel mereu si iti ocupa timp degeaba.

Recommended Posts

@, nu se mai da asa des rob de cand cu noile update-uri asa ca nu mai vorbii tu. In plus, noi aici vorbim de cei la rutiera, nu SWAT.

Daca s-a facut odata un poll (cel cu pd si disarm) asta nu inseamna ca trebuie sa faci un topic+poll pentru fiecare chestie. Eu va zic asa cu bunatate, pana nu va da kelton warn+suspend pe forum pentru ca faceti sugestii inafara sectiunii.

E o idee buna, nu mai tot ziceti ca e HARD-RP, vi s-a spus de inferno ce e HARD-rp parca.

Daca ziceti ca asta e o regula hard-rp, atunci pe serverele hard-rp regula care daca ai trecut pe rosu la semafor ai ramas fara permis ce mai e? Regula super-mega-mare-hard-rp?

P.S: cel care a creeat topicul are report pentru topic aiurea+sugestie cand sectiunea e inchisa+sugestie inafara sectiunii.

Zic pentru ultima oara, eu am deschis aici o discutie, NU o sugestie, de aia este la General discussion si nu la Forum suggestions unde vad ca se posteaza acum, desi nu ar trebui. Data viitoare o sa incerc sa va desenez si poate intelegeti. Nu ma intereseaza cate reporturi dai.

Daca administratorii vor sa asculte parerile membrilor din comunitatea pe care o conduc, bravo lor, daca nu, e treaba lor atunci. Exista niste reguli, dar nu e comunism aici, fara majoritatea playerilor serverul nici nu ar exista, asa ca daca nu iti convine ce discutam aici, abtine-te si mergi mai departe.

Nu cred ca sunteti chiar asa dependenti de alea 2 puncte de la licenta de condus din cauza vitezei. Minimul de la raport se poate scadea oricand de catre lideri. Daca amenda creste si se renunta la chestia cu permisul pt. 50+km, veti face mai multi bani si vor iesi mai multi bani de pe server la fiecare /accept ticket.

Este foarte bine ca s-a facut asta! Asa au si ei activitate mai mare si noi avem deasemenea activitate si nu ne plictisim.

Ce activitate visezi omule, e acelasi lucru, doar ca noi civili suntem obligati sa stam afk 3 ore pana putem lua iar permisul din cauza ca nu am stat sa punem speedlimit 140 la infernus..

Consider ca ar trebui sa fie marita amenda pentru incalcarea limitei de viteza si sa fie scoasa regula cu suspendarea permisului. Este mult mai ok, decat sa stai 3 ore sa mergi pe jos, cu bicicleta sau cu taxiul mai bine platesti amenda mai mare si mergi in continuare cu masina.

In legatura cu DMV-ul ar trebui sa se realizeze anumite schimbari stabilite de staff.

@, asa crezi tu ca faci bani din amenzi, din aia 500$ o foarte mare parte se duc in /charity automat de la server, decat 10-15 maxim 20 la suta vin la politist.

@, asa crezi tu ca faci bani din amenzi, din aia 500$ o foarte mare parte se duc in /charity automat de la server, decat 10-15 maxim 20 la suta vin la politist.

Stiu ca nu faci multi bani din amenzi, ma refeream ca veti face mai multi ca acum.

Testezi viteza masinii in arene sau in padure ori in desert

Da, de aia isi iau playerii masini rapide ca sa se plimbe cu ele in padure si in desert. :-L

Cand m-am apucat eu de b-zone daca la lvl 30-35 iti permiteai un premier erai cineva

Si eu cand m-am apucat nici nu exista Premier. Ce-i cu asta ? Nu mai fa off-topic.

am fost 2 saptamani taximetrist si m-a prins de 2 ori radar si nu cu mult.

167 prinde sultan parca si 147 premier.... in oras limita este de 100km .... doar cu sultan pierzi carnetul ....

Eu sunt de parere ca aceasta regula este destul de ok. Sincer sa fim, destul de rar depisteaza radarul viteze de peste 150km/h in oras. Acei soferi reprezinta un pericol pentru participantii la trafic, trebuie gasita o metoda sa-i faci sa nu repete... et voila. In afara orasului, la 50km/h+ clar ca o masina sau mai multe vor bubui... Examenul mi se pare ca ar putea fi imbunatatit cu un interior special sau virtual world pe aeroport si sa treci printre jaloane, o parcare laterala... cred ca se poate face asta.

pe autostrada pierzi permisul la 210 km/h - cate masini sunt?

in afara orasului perzi carnetul la 180km/h - cate masini sunt?

in oras pierzi carnetul la 150km/h - in oras nu mi se pare normal sa mergi cu mai mult

in 4 saptamani la roads un singur permis am confiscat la radar..... deci nu va mai vaicariti atata

Sunt sigur ca dupa ce Kelton va vedea acest topic, va fii cuprins de un sentiment de vinovatie si o sa scoata regula asta. Ba mai mult, o sa va dea si un infernus ca sa mergeti cu 222km/h.

unii te vor lua in serios

Faza cu 50 km sau 50km+ e cea mai nasoala!Cum adica, cheltui 1.500.000 pentru masina sa pot merge cu 130-150, nu mi se pare corect.

@@Inferno27, Si da postam aici, daca se inchid sugestile, unde sa postam!Si voi politisti , mergeti cu cat vreti, nu aveti problema asta, contra-sens , 200+ deci nu e problema, dar la noi este? Cum adica?

pe autostrada pierzi permisul la 210 km/h - cate masini sunt?

in afara orasului perzi carnetul la 180km/h - cate masini sunt?

in oras pierzi carnetul la 150km/h - in oras nu mi se pare normal sa mergi cu mai mult

in 4 saptamani la roads un singur permis am confiscat la radar..... deci nu va mai vaicariti atata

Ce legatura are ce ai facut tu in 4 saptamani ? Daca tu faci asta nu inseamna ca si ceilalti roads fac la fel. Sunt cate unii pe care ii vad toata ziua la jail ca iau carnete pt. viteza.

Peste 210km/h : aproape toate motocicletele daca sti sa le folosesti + Infernus si Hotring cred, deci sunt destul de multe.

Si de ce ma rog nu ti se pare normal sa mergi cu mai mult de 150 in oras? Fac pariu ca majoritatea celor din pd merg cu peste 150 prin oras ca sa se puna cu /startradar. Nu cred ca tu cand te plimbi noaptea pe ditamai bulevardul dai speedlimt 150 la Infernus, e ridicol.

Sa nu mai zic si de sistemul de /race, cum ati vrea sa il folosim daca stam cu frica ca ne luati carnetele pt. viteza.

Iti dai seama daca ma lovesc de unu in oras cu 160km/h, il pun in pericol pe saracul baiat, ii iese mai mult fum din masina decat in cazul in care il lovesc cu 150 =))

E cam aiurea sa mergi cu infernusul cu 130 km/h maxim ... trebuie sa mergi umpic dupaia sa incetinesti si dupaia iar sa mai accelerezi .. dc mai iti iei un infernus

Ieri mi-au luat permisul , peste 3 ore l am luat iar si dupa 10 minute gata iar sa dus .. si azi inca odata ..

Poi asa numai AFK stau toata ziua

Dar degeaba ne racim noi gura aici ca nu se va scoate regula

Asa ca bafta la asteptat :))

Eu momentan nu am vreo masina cu care sa-mi pun in pericol permisul auto asa ca nu ma pot pronunta. Totusi, aveti dreptate, nu v-ati luat masina de 1.500.000 ca sa puneti speedlimit. Cat pentru autostrazi, nu cred ca s-a confiscat vreodata permisul din cauza excesului de viteza (nu prea sunt radare acolo).

Trebuie sa ne conformam cu actualizarile, indiferent de cat de nedrepte ar parea, la urma urmei deciziile nu au fost luate in pripa si nici de oameni incapabili, or avea ei totusi o logica, nu? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.