Retras zzx Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Salut! Am o problema majora. Intr-o zi vazand ca aveam bug si lag am decis sa imi reinstalez GTA-ul, insa nu mai era asa de usor. Am intrat pe site-ul ''The Pirate Bay'' si am ales multiple GTA-uri. Am dat ''Get in Torrent'' si descarcarea se oprea la 99.9% sau 99.8%, nu se finaliza. De ce se intampla asa? Imi doresc foarte mult sa primesc ajutor, poate un link ceva de unde il pot lua.. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 La fel am păţit şi eu o vreme, doar că aşa păţeam la toate download-urile, nu doar la cele de pe Torrent. Totul se datorează unui virus. Acel virus îmi bloca download-urile şi nu mă lăsa să instalez / dezinstalez nimic. Am reuşit să scap de el doar reinstalând windowsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowley Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Dupa cum ti-a spus si South, exista un virus care este publicat de persoanele care-si pun filele de downloat pe acel site. Site-ul acela este o porcarie, care-ti baga foarte multi virusi in calculatorul tau. Incearca sa reinstalezi programul Torrent, daca nu merge baga un anti virus si vezi care-i problema. In final, daca tot nu ai rezolvat problema, incearca sa-ti reinstalezi windows-ul. Mult noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Solved. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.