Jump to content

Sistem de interdictie automat pentru waruri administrat de liderii gangurilor

Mastertrap21
 Share

Implementare sistem de interdictie automata la waruri  

370 members have voted

1. 1. Doriti implementarea unui sistem de interdictie automata la waruri administrata de catre liderii de ganguri ?

• Da
      301
    • Nu
      69

Recommended Posts

Cel mai bine ar fii asa: Faceti o sectiune pentru dovezi etc. si raspunde Kelton si hotaraste ce si cum, are experienta si poate testa, nu sa isi dea cu parerea toti, vorbind intre ei si aranjand toata chestia asta.

Exemplu:

X propune pe Y.

X si Z sunt rivalii mafiei M si bineinteles o sa voteze pentru banarea jucatorului Y.

Apoi ceilalti lideri de mafie deoarece se aplica regula turmei, o sa voteze in mare parte pentru banare, e o chestie psihologica, ceilalti 2 lideri scapa de un membru bun din mafia rivala si asa incep alte certuri ca de ce s-a votat pro si etc.

Faceti o sectiune, si sa se propuna playerii cu cod si video sa ajunga la Kelton si echipa de admini.

• Mi se pare o idee buna, zic sa incercam si metode noi, poate dau randament.

• Singurul lucru de care nu sunt multumit este acela ca vor exista certuri, de exemplu daca s-a propus un membru care este un adevarat obstacol pentru unele ganguri si ii incomodeaza in cucerirea de noi turfuri, sunt sigur ca liderii acestor ganguri vor vota ca acel membru sa primeasca interdictie, si asta e un lucru rau. Eu as vrea ca jumatate din decizie sa o ia admini, iar jumatate liderii de ganguri. Ar fi cel mai corect si cred ca nu ar exista certuri si discutii.

• Acea regula cu rank 3 intr-o factiune pasnica mi se pare geniala pentru ca oamenii ar ajunge mai greu in ganguri si nu le-ar fi deloc usor sa foloseasca coduri stiind ca vor fi banati.

Da, idee foarte buna, dupa parerea mea cel putin.

@Mastertrap21, dar ideea este urmatoarea: Sa zicem ca 5/9 sau mai multi lideri voteaza pozitiv, dar totusi dovada nu este "clara", cum s-ar zice. Adminii au pana la urma ultimul cuvant, sau doar opinia publica conteaza (parerile reprezentantilor)? Si inca ceva, tu cand ai spus de interdictie, am inteles ca te referi strict la war'uri, adica eu din asta inteleg ca un membru al unui gang care primeste interdictie nu o sa poate participa la war'uri timp de o perioada (o luna sau cat este), dar totusi poate ramane in gangul respectiv. Asa este? Sau jucatorul o sa fie banat si o sa primeasca si interdictia respectiva? Chiar n-am inteles....

Da, idee foarte buna, dupa parerea mea cel putin.

@Mastertrap21, dar ideea este urmatoarea: Sa zicem ca 5/9 sau mai multi lideri voteaza pozitiv, dar totusi dovada nu este "clara", cum s-ar zice. Adminii au pana la urma ultimul cuvant, sau doar opinia publica conteaza (parerile reprezentantilor)? Si inca ceva, tu cand ai spus de interdictie, am inteles ca te referi strict la war'uri, adica eu din asta inteleg ca un membru al unui gang care primeste interdictie nu o sa poate participa la war'uri timp de o perioada (o luna sau cat este), dar totusi poate ramane in gangul respectiv. Asa este? Sau jucatorul o sa fie banat si o sa primeasca si interdictia respectiva? Chiar n-am inteles....

Cap de deal iti explic eu , membrul poate ramane in factiune doar daca leaderul vrea sa-l pastreze , el nu va mai fii pe lista de waruri atat, in rest v-a fii un membru obisnuit ;) Remember Alcoolus ;)

Dupa cum am mai zis, este o idee proasta. Daca stati sa vedeti PRO au dat civilii si cei din pasnice, iar CONTRA cei din gang-uri.

Este prea multa ura intre cei din mafii si sigur o sa fie playeri care o sa ia interdictie doar ca trag bine.

Mai bine recrutati niste admini competenti si voi ca din cate vad nu prea sunt. Ma refer in special pe RPG2 unde la war sunt 3 admini on care sunt AFK, iar mereu dupa war-uri se fac in jur de 8 on, ce o insemna asta? dar si pe RPG1, ca din cate vad doar Vinnie isi face treaba.

Remember Dragos
!

Edited by AskOW SynT

Parerea mea e ca sa nu mai voteze toate specimenele care sunt paralele cu gangurile, vine un civil care nici trage nu stie si pica testu la mafie cu 0/5 ca sa voteze ele ca e mare saf.

Daca nu aveti niste ganguri in trecut, nu mai votati!

Ideea nu e una rea,insa mai trebuie lucrata.O sa ia interdictie doar aceea care mai fac ceva pe la war, normal ca gang-ul advers vor castigarea usoara si sigura a turfurilor, dar normal adminii ,fiind impartiali, ar trebui sa aiba prioritate la acest lucru in jur de 70%.

Cat despre acea regula cu rank 3, e buna, insa credeti ca vor opri codatii fara frica de ban?Eu nu.

Un sistem este mai dificil de facut,trebuie sa te gandesti la asta cu vreo 2 luni inainte in cazul in care vroiai un rezultat bun.

Stiu situatia de pe RPG 2, dupa war-uri erau vreo 18 admini dar inainte nici jumate nu erau.

Edit: Am votat "Contra"

Edited by DuKu AKA IB AnDi003

Stai un pic. Ca acum nu mai e inteleg eu... Se vor da doar interdictii? Adica, daca filmezi un codat( ma refer ca admin) ii vei da ban, ca pana acum nu? Adica interdictia e doar in cazuri cand dovezile nu sunt clare, dar totusi solide.

am vazut pe Paginile le anterioare o idee, ca unele comenzi gen /rcon, /dmg, ce ajuta la prinderea codatilor sa fie date unor membri. Acest sistem exista in CS:GO si se numeste overwatch, mi se pare o idee buna. Adica, sa zicem un membru de rank 4/5+ sa primeasca acces la aceste comenzi. Apoi , sa le trimita intr-un PM unui admin/owner. Dar sa fie membrii cu rankuri mari in mafii si fara antecendente. Ori, dati aceasta sarcina helperilor. Pana la urma nu vor avea nici un verdict. Vor da doar filmarile sa fie analizate. Ajuta cand adminii nu sunt ON

Parerea mea e ca sa nu mai voteze toate specimenele care sunt paralele cu gangurile, vine un civil care nici trage nu stie si pica testu la mafie cu 0/5 ca sa voteze ele ca e mare saf.

Daca nu aveti niste ganguri in trecut, nu mai votati!

Parerea mea este ca ti-ar trebui niste manuale de clasa intai ca prea semeni cu tiganu din avataru tau.

Edited by SubaruWRX

Parerea mea este ca ti-ar trebui niste manuale de clasa intai ca prea semeni cu tiganu din avataru tau.

Calm baiatu, tu de unde ai rasarit, ai 3 posturi, probabil fara factiune, mai tii si deagle invers sunt sigur de asta si vii sa-ti dai cu parerea ce e mai bine pt ganguri. Nu ma mir ca se duce serverul de rapa, oameni ca voi... sa vina cu un post inutil in care jigneste oameni pe care nici nu-i cunoaste. Da tu ce clasa esti? Pregatitoare? Asa copii... Generatie de masochisti, inchisi in casa toata ziua si stati sa va injurati si chiar va place sa fiti injurati pe enspemii de site-uri de socializare. E vara, a iesit soarele. Spune-i lui ma-ta sa te trimita afara ca nu te fura nimeni. Au la el semeni cu tiganu, da tu cu cine semeni? Cu tactu? Sau cu postasu, copil prost facut din greseala. Te-ai trezit mare smecher pe forum, macar tu joci samp? Bai deci cand va aud doamnee.... unde ati ajuns, in pragul frustrarii vai de capul meu. Tu cred ca n-ai tras pe nas aer curat in viata ta, esti ceva specimen lipit de calculator, poate poate gaseste subiect de cearta. Deci bai,.la ce varsta cred ca ai tu, eu nu-mi permiteam ba sa jignesc oameni, dapoi ascuns in spatele unui monitor, ca de l-ai intalni pe baiatu asta ce l-ai jig it te-ai caca de frica. N-aveti ba pic de respect.

Cat tam tam degeaba, sa nu mai zic cat sufera unii, deja au venit minori (lvl 10-25) aici cu 'pai si daca dau prea bine si gangurile adverse au ceva cu mine'

iar altii for imunitate pentru experienta =)), sunteti penibili.

Nu multi stiu sub ce stres sunt unii admini, si da, sunt alti care nu vor sa se implice cand dai /report. De frica sa nu greseaca si sa ia remove.

Cum ati facut ca tasta N sa deschida si inchida masina, nu puteti sa puneti gen cand eu apas F1 - F2 sa trimit un /report specific 'Persoana X a apasat tasta F1, posibil codat? Sau tot ceva de genu, nu ma pricep la scripting dar pun pariu ca sunt multe metode de depistat un codat!

@, Negrii nu au "valuare", singura lor "valuare" este sa fie sclavi.

vai de capul meu...Cum ba sa fii asa rasisit =)). Ba 12 ani, ce te apuca ma? Ti s-o ridicat cucu prima oara si n-ai ce face sau?

Calm baiatu, tu de unde ai rasarit, ai 3 posturi, probabil fara factiune, mai tii si deagle invers sunt sigur de asta si vii sa-ti dai cu parerea ce e mai bine pt ganguri. Nu ma mir ca se duce serverul de rapa, oameni ca voi... sa vina cu un post inutil in care jigneste oameni pe care nici nu-i cunoaste. Da tu ce clasa esti? Pregatitoare? Asa copii... Generatie de masochisti, inchisi in casa toata ziua si stati sa va injurati si chiar va place sa fiti injurati pe enspemii de site-uri de socializare. E vara, a iesit soarele. Spune-i lui ma-ta sa te trimita afara ca nu te fura nimeni. Au la el semeni cu tiganu, da tu cu cine semeni? Cu tactu? Sau cu postasu, copil prost facut din greseala. Te-ai trezit mare smecher pe forum, macar tu joci samp? Bai deci cand va aud doamnee.... unde ati ajuns, in pragul frustrarii vai de capul meu. Tu cred ca n-ai tras pe nas aer curat in viata ta, esti ceva specimen lipit de calculator, poate poate gaseste subiect de cearta. Deci bai,.la ce varsta cred ca ai tu, eu nu-mi permiteam ba sa jignesc oameni, dapoi ascuns in spatele unui monitor, ca de l-ai intalni pe baiatu asta ce l-ai jig it te-ai caca de frica. N-aveti ba pic de respect.

Tu ce ## mea vrei ma, vi tu cu 100 de posturi si faci galagie aici, cunosc orice om care are cea mai mica legatura cu un negru si parerea mea despre el este ca trebuie exterminat. Da esti prost rau nu gluma, recomanzi mie sa ies afara cand mata te tine legat de calorifer, soarele nu iasa doar vara, dar nu cred ca ai de unde sti din moment ce stai legat de calorifer tot anul, nu? Io nu-s smecher pe forum, doar imi exprim liber gandurile cu privire la tigani / negrii si alti paraziti. Daca era o persoana de culoare alba si care sa scrie cat de cat corect iti garantez ca nu-i ziceam nimic, dar unui tigan mai mult decat un bilet dus catre Auschwitz nu pot sa-i recomand. Si apropo, vezi ca nu ma auzi, defapt vezi, dar stand atata timp legat de calorifer cred ca incep simturile sa-ti joace feste. Si nu, nu trag pe nas aer curat din cauza tiganilor /manelistilor/ negrilor care trec pe strada si polueaza aerul pe o raza de 5 km. Tu si el sunteti generatia de masochisti, aveti doar avatare cu negrii, tigani, salam si alti paraziti sociali.

Da ba, sunt rasist, la fel cum unii sunt tigani, la fel sunt si eu rasist.

Edited by F4L KillerFish
cenzura

Dacă nu aveţi de gând să vă comportaţi civilizat, să apăsaţi butonul de vot şi eventual să vă argumentaţi votul, vă rog să părăsiţi topicul sau se lasă cu sancţiuni. Nu se acceptă discuţii pe lângă subiect.

If you're not willing to behave, click the vote button and eventually argue your vote, please leave the topic or you might get punished. Off-topic chat is not allowed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.