Mr0ne Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Nu pot da pe plicul cu mesaje sau cu notificari... nu merge sa dau click pe ele. Cred ca am luat un Toolbar ceva... ce e de facut ?Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca e nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Ce browser foloseşti? Dacă este Google Chrome, du-te la meniu > Instrumente > Extensii, iar acolo îţi va apărea dacă ai instalat ceva şi îl poţi dezinstala / dezactiva. Dacă nu e Google Chrome, tot ceva asemănător, sau: START > Control Pannel > Add or remove programs > iar aici găseşti <nume> Toolbar şi le poţi dezinstala. @Mr0ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr0ne Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Ce browser foloseşti? Dacă este Google Chrome, du-te la meniu > Instrumente > Extensii, iar acolo îţi va apărea dacă ai instalat ceva şi îl poţi dezinstala / dezactiva. Dacă nu e Google Chrome, tot ceva asemănător, sau: START > Control Pannel > Add or remove programs > iar aici găseşti <nume> Toolbar şi le poţi dezinstala. @Mr0ne Am facut ce mi-ai spus, folosesc chorme, dar nu sa rezolvat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowley Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Am facut ce mi-ai spus, folosesc chorme, dar nu sa rezolvat... E de la forum, cateodata este lag si nu-ti apare. Incearca sa reinstalezi browser-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr0ne Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 E de la forum, cateodata este lag si nu-ti apare. Incearca sa reinstalezi browser-ul. Am incercat si asa, nu cred ca e de la forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowley Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Am incercat si asa, nu cred ca e de la forum. E de la forum, alta problema nu vad care e. Si mie mi se intampla cateodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr0ne Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 E de la forum, alta problema nu vad care e. Si mie mi se intampla cateodata. Nu e de la forum..... imi apar tot felul de reclame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowley Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Nu e de la forum..... imi apar tot felul de reclame. Aa, gata stiu. Este un virus care iti intra in PC dupa extensii. Fii atent, intra la my computer, du-te la disinstall programs, si sterge orice toolbar, reclame, chestii pe care stii ca nu le aveai si-ti dauneaza. Intra la browser dezinstaleaza orice extensie si vezi daca merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr0ne Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Aa, gata stiu. Este un virus care iti intra in PC dupa extensii. Fii atent, intra la my computer, du-te la disinstall programs, si sterge orice toolbar, reclame, chestii pe care stii ca nu le aveai si-ti dauneaza. Intra la browser dezinstaleaza orice extensie si vezi daca merge. Multumesc, s-a rezolvat. Ai +. Cer T/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reputation Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Si eu aveam aceeasi probleme, dau +1!mz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Si eu aveam aceeasi probleme, dau +1! mz Avertisment verbal. Next warn. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.