Jump to content

Reclamatie Mihay

Danisasuke
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Daanisasuke
Numele celui reclamat: Mihay
Descrierea situatiei: Tpa Kill + abuz hitman. Edi l-a omorat la arena pe Mihay si i-a luat set full prot.4 thorns si unbreaking, apoi edi a venit la mine la palat si l-a chemat pe Bnw1402 sa ii dea o sabie. Intre timp Mihay ca un frustrat ce e a dat tpa la noi fara acordul nostru si a inceput sa il loveasca pe Edi ca sa ii ia armura si itemele pierdute. Cu noroc edi a reusit sa se deconecteze, dar l-a omorat pe Bnw si i-a furat o sabie si un arc pe care edi i le-a dat + cateva diamante pe care le avea in mana. Toata actiunea s-a petrecut in fata mea.
Martori:Eu, Edi, Bnw1402
Poze/Video-uri: Nu avem, a fost ceva de 5 secunde si Bnw nu a facut screen, dar cer sa se verifice logs, in jurul orei 14:30 si sa vedeti ca Mihay isi da tpa si il omoara pe bnw, edi se deconcteaza si eu strigam pe acolo post!
Alte precizari:Sper ca Mihay sa piarda atat funcia de helper de care abuzeaza, sa fie dat afara din hitman si sa ii fie interzis sa mai intre vreodata acolo daca nu stie sa respecte niste reguli, facand abuz!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.