Jump to content

blexu- Problema Windows

Blexu
 Share

Recommended Posts

Nume:blexu
Ce problema ai?:nu merge tastatura
O scurta descriere a situatiei:Cand deschid pc-ul aleg Start Windows Normally pana cum merge sa folosesc tastatura si dupa nu mai merge tastatura am schimbat tastatura la fel tot nu merge am intrat in proprietatile tastaturi si voi arata o poza cu ce imi zice
Screenshot: http://imgur.com/minjmsj

Alte precizari: am scris de pe tastatura de la google

Atuncia incerca sa schimbi windows-ul, poate o fii de la el .

Ai dreptate. Windows Xpeu gaming edition, nu?

Vezi cu o altă tastatură mai veche sau cu a unui prieten dacă îți merge. Poate trebuie să o schimbi.

Era bine daca citeai tot si vedeai ca a incercat si cu alta tastatura. Dar lasa, postul s-a contorizat. ;)

Ai dreptate. Windows Xpeu gaming edition, nu?

Era bine daca citeai tot si vedeai ca a incercat si cu alta tastatura. Dar lasa, postul s-a contorizat. ;)

Cred că nu ai citit bine ora la care am postat mesajul. La 2 și jumătate dimineața, eu nu cred că tu mai ești suficient de treaz să fi atent la fiecare detaliu, mai ales după ce ai consumat niște lucruri pe durata zilei.

Blexu, mergi cu el la service. Îți vor spune ei ce și cum. Posibil să se fi stricat portul.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.