Jump to content

Intrebare!

iQuest

Recommended Posts

Buna Ziua as dori sa va pun niste intrebari daca se poate:

1.Cum pot deveni Moderator/Global Moderator pe forum?

2.Daca am avut mai demult un cont pe care am luat ban si acum am unul nou si spre exemplu si aplic pentru o facatiune sau pentru helper ceva ma va afecta banul de pe contul vechi sau nu conteaza doar contul curent?

3.Pot face plati prin pasfecard ca vreau sa imi cumpar si eu cont premium si o masina.

4.Care sunt beneficiile masinilor care le cumperi cu bani reali adica au ceva in plus?

Multumesc!

@@iQuest, salut!

1. Moderator poţi ajunge doar dacă îţi este acceptătă aplicaţia de aici (http://forum.b-zone.ro/forum/228-staff/). Poţi aplica pentru un post doar atunci când este un loc disponibil. Pentru ca aplicaţia ta să aibă un avantaj faţă de celelalte, este indicat să ai multă activitate în secţiunea în care vrei să aplici pentru gradul de Moderator.

Moderator Global poţi ajunge doar prin FOARTE multă muncă.

2. Chiar dacă acel cont este mai vechi, contează. Într-adevăr, nu este ca şi cum ai face acel lucru şi ai lua ban chiar atunci, dar se ia în considerare faptul că ai primit ban.

3. Poţi face plăţi şi cu ajutorul paysafecard-urilor, dar trebuie să cumperi acei euro pe clienti.b-zone.ro de la altcineva. Eu sunt Trader, adică moderator la secţiunea Market şi-mi poţi trimite un mesaj privat dacă doreşti ceva recomandări.

4. Maşinile pe care le cumperi cu bani reali nu au nimic în plus, doar că te scutesc de munca în joc, adică nu mai trebuie să "tragi" şi să faci afaceri pentru a cumpăra maşina.

• Ah am uitat mai am o intrebare daca spre exemplu folosesc paysafecard ca nu am mai folosit eu am vazut ca se poate cumpara doar de 25,50,100,300 lei deci pot lua un cod de 50 lei si sa dau jumate pe League Of Legends si jumate pe B-Zone?Eu ma refer pot pune codul de 2 ori o data pentru League Of legends si o data pentru B-Zone?MS!

Îți voi răspunde doar la întrebarea legată de Global Moderator. În primul rând, trebuie să existe foarte multă implicare din partea ta. În al doilea rând, trebuie să ai un trecut cât de cât "curat", fără incidente grave. În al treilea rând, trebuie să îi capeți încrederea fondatorului. Ai de muncă între 4 luni și 1 an, chiar mai mult. Cât mai multe funcții de moderator, cât mai multă implicare, cât mai multe idei bune și cât mai multă activitate. Succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.