Rasta Sarmalutza Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Nick: PopandauLLevel: 41Bug: Shooting SystemDescriere: Am descris in celalalt topic. Valorile de pe /distances sunt citite de fiecare data din gta_sa.exe.Dovezi: Pe langa ceea ce-a spus el, mai trebuie sa adaug urmatoarele: "Stiu ca probabil nu ar trebui sa postez aici, dar te intreb: individul de pe motel a condus vreun vehicul (masina/elipcoter/motocicleta) inainte sa ajunga acolo, fara ca el sa moara intre timp? Fac referire la bugul asta. Am facut cateva teste. Daca un jucator a condus un vehicul, iar altul trage in el, jucatorul ce a condus vehiculul poate lua damage de la orice distanta, indiferent daca mai are sau nu vehiculul langa el, indiferent daca a plecat sau nu de langa vehicul. Bugul asta, chit ca-i de la sa-mp, trebuie reparat. Apelati la SA-MP Team si raportati-l acolo, in caz ca nu se poate face nimic din scriptul serverului. Puteti testa, e o porcarie de bug. PS: Nu am testat daca se intampla la fel cand un jucator se afla ca pasager intr-un vehicul. PS2: Ti-as fi dat PM sa te intreb acolo, Vinnie, dar '502 bad gateway'. LE: Am testat si pe jucatorii care sunt pasageri. Se intampla fix acelasi lucru. DAR FIX ACELASI LUCRU. Deci, oricine vine la war cu masina, e tinta sigura de la orice distanta. Succes in prinderea codatilor." Stiu, o sa-mi spui ca e bug de la SA-MP, dar asta nu inseamna ca nu poate fi rezolvat. Setezi distanta la care poti trage cu fiecare arma din script, nu trebuie sa fie greu, s-a putut face la sniper. Gandeste-te ca toti venim cu masina la war, inseamna ca toti putem lua damage de la distante mari, fara ca cei care trag in noi sa aibe obligatoriu ceva. Probabil ca ambii jucatori (cel care coboara din masina si cel care trage) trebuie sa fie in streamul celuilalt ca sa functioneze, nu am testat acest lucru inca. Poate o fi de la versiunea noua, 0.3z R4 a serverului, poate ca problema este de mult si nu a fost remarcata. In orice caz, trebuie rezolvata. Sigur poate s-au dat cateva banuri pe baza a distance hack, jucatorul neavand nimic. Nu zic ca toti au fost curati, dar zic ca poate s-a intamplat sa se dea cel putin un ban pe degeaba din toate aceste banuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Source Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Pe langa ceea ce-a spus el, mai trebuie sa adaug urmatoarele: "Stiu ca probabil nu ar trebui sa postez aici, dar te intreb: individul de pe motel a condus vreun vehicul (masina/elipcoter/motocicleta) inainte sa ajunga acolo, fara ca el sa moara intre timp? Fac referire la bugul asta. Am facut cateva teste. Daca un jucator a condus un vehicul, iar altul trage in el, jucatorul ce a condus vehiculul poate lua damage de la orice distanta, indiferent daca mai are sau nu vehiculul langa el, indiferent daca a plecat sau nu de langa vehicul. Bugul asta, chit ca-i de la sa-mp, trebuie reparat. Apelati la SA-MP Team si raportati-l acolo, in caz ca nu se poate face nimic din scriptul serverului. Puteti testa, e o porcarie de bug. PS: Nu am testat daca se intampla la fel cand un jucator se afla ca pasager intr-un vehicul. PS2: Ti-as fi dat PM sa te intreb acolo, Vinnie, dar '502 bad gateway'. LE: Am testat si pe jucatorii care sunt pasageri. Se intampla fix acelasi lucru. DAR FIX ACELASI LUCRU. Deci, oricine vine la war cu masina, e tinta sigura de la orice distanta. Succes in prinderea codatilor." Stiu, o sa-mi spui ca e bug de la SA-MP, dar asta nu inseamna ca nu poate fi rezolvat. Setezi distanta la care poti trage cu fiecare arma din script, nu trebuie sa fie greu, s-a putut face la sniper. Gandeste-te ca toti venim cu masina la war, inseamna ca toti putem lua damage de la distante mari, fara ca cei care trag in noi sa aibe obligatoriu ceva. Probabil ca ambii jucatori (cel care coboara din masina si cel care trage) trebuie sa fie in streamul celuilalt ca sa functioneze, nu am testat acest lucru inca. Poate o fi de la versiunea noua, 0.3z R4 a serverului, poate ca problema este de mult si nu a fost remarcata. In orice caz, trebuie rezolvata. Sigur poate s-au dat cateva banuri pe baza a distance hack, jucatorul neavand nimic. Nu zic ca toti au fost curati, dar zic ca poate s-a intamplat sa se dea cel putin un ban pe degeaba din toate aceste banuri. Rasta are dreptate Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Se va rezolva la următorul update. @@Source, #MostHelpfulCommentEver. Am rugămintea să nu mai postaţi aiurea în secţiunea Bug Reports, şi aici se aplică regulile generale ale forumului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.