ZEW Yulo Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Sunt niste logo-uri simple, fara prea multa munca. Stiu ca multi cauta astfel de logo-uri pentru semnaturi sau about me-uri. Nu am facut si pentru factiunile pasnice / departamente, probabil o sa revin cu edit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Sa sti ca am sa-l folosesc pentru semnatura!Simplu, finut, nu-ti trebuie ceva mai mult! Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Felicitari pentru munca depusa, sunt niste logo-uri foarte reusite, simple exact asa cum cauta jucatorii, de la mine ai un +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Nu puteai să le faci pe toate în același stil? Nu-s două care să aibă aceleași efecte. De ce le-ai prezentat în aceeași "gamă" dacă nu au ceva în comun în afară de font? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Razzor Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Ceva simplu si frumos, un cadou potrivit pentru gang-uri. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts