Nowerbach ZEW Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Buna seara, m-am gandit sa-mi fac si eu un portofoliu si sa-mi impartasesc lucrarile cu voi. Astazi am facut cateva avatare si primul meu logo. Daca va plac, nu ezitati sa apasati butonul "Follow this topic", sa lasati un comentariu si sa apasati butonul de +1. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Mai joaca-te la gradiente si da-le efecte de culori, alb-negru, vei vedea tu ce combinatii ies mai bine la o poza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Destul de frumoase logourile, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Wow, ti-au iesit super. mai asteptam:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Topic inactiv. Daca doresti redeschiderea lui contacteaza un membru al echipei de designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts