bogdaaNNN Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Salut, mă numesc Bogdan şi numele meu pe această comunitate este sNNiK3r. Vreau să inventăm un nou eveniment anume Mimics landscape sau mai exact Imită peisajul. Regulament: Nu aveţi voie să daţi edit la post. În poza făcută de voi nu trebuie să apară chat-ul. Dacă în decursul celor 5 zile nu va fi nici o poză exactă se va raporta 50% din premiu, adică 500$ pentru ediţia următoare. Nu aveţi voie să vă certaţi sau să faceţi SPAM. Premiul va putea creşte dacă vor exista donaţii pentru acest eveniment, pentru a dona vă rog să mă contactaţi în joc. Model de postare: Nickname: Level: Poză: Alte precizări?: Întrebări frecvente: Cum decurge toată treaba?: Eu voi posta o poză cu o maşină în diferite ipostaze sau cu mai multe vehicule într-un anume loc iar dvs. trebuie să faceţi poză exact la fel. Se va ţine cont şi de cel mai mic detaliu. Nu iau în considerare skin-ul, doar atâta. Premiu şi acordarea lui?: Înainte de a desemna câstigătorul îl voi contacta în joc şi îi voi trimite suma de 1.000$ după care voi posta aici o poză cu viramentul bancar şi numele câştigătorului. Câştigătorul va fi primul care postează cea mai corectă stare a peisajului Cât timp avem voie şi când se organizează?: Din momentul postării aveţi timp fix 5 zile apoi voi posta câştigătorul. După postarea câştigătorului voi posta alt peisaj care trebuie descoperit. Dacă postez pe data de 10.09.2014 la ora 22:30 aveţi timp până pe data de 15.09.2014 la aceiaşi oră. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 Ediţia 1| Timp de postare: 22.09.2014 15:00 Pentru a vedea peisajul care trebuie imitat click pe Show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted September 20, 2014 Author Share Posted September 20, 2014 (edited) Deoarece văd un interes dezvoltat de către dvs. pentru acest event am zis să revin cu o altă poză mult mai uşoară de realizat. Spor. Ediţia 1a| Timp de postare: 25.09.2014 12:00. Pentru a vedea peisajul care trebuie imitat click pe Show. Edited September 20, 2014 by sNNiK3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Roshu Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Nickname: Roshu Level: 51 Poză: http://imgur.com/Gh2u3Mu Alte precizări?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 (edited) Ediţia 1 over. Winner: Roshu, a câstigat 1.500$. Ediţia 2| Timp de postare: 28.09.2014 16:00. Notă: Nu trebuie să fiţi membru S.I., eu am făcut acest 'peisaj' când am avut licenţa de condus suspendată. Pentru a vedea peisajul care trebuie imitat click pe Show. Edited September 23, 2014 by sNNiK3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexNitescu Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Nickname: AlexNitescu Level: 15 Poză: http://imgur.com/cpvZ0Rt Alte precizări?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 Ediţia 2 s-a terminat. Câștigător: AlexNitescu. Felicitări! Ediţia 3| Timp de postare: 01.10.2014 18:00. Mențiuni: Succes tuturor. Pentru a vedea peisajul care trebuie imitat click pe Show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexNitescu Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Nickname: AlexNitescu Level: 15 Poză: http://imgur.com/0SbDTHd Alte precizări?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted October 4, 2014 Author Share Posted October 4, 2014 Ediţia 3 s-a terminat. Câștigător: AlexNitescu. Felicitări! Acest eveniment va lua o pauză câteva zile până îl voi promova puțin. Vă mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts