Jump to content

Problema!

Ryakk

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Nu inteleg de ce programul de filmat Bandicam, imi face video-urile "black screen" pe windows 8.1. Chestia ciudata este ca aceasta problema nu are deloc legatura cu windows-ul, pentru ca am verificat pe un alt Pc care avea 8.1 si mergea perfect, dar nu inteleg mie de ce nu imi merge. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns folositor dau +1. Chiar daca pot filma cu orice program, vreau sa aflu si o rezolvare a acestei probleme.
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie, multi stiti de aceasta problema la bandicam.

Incearca sa-ti faci setarile la bandicam asa : Eu am windows XP, dar imi merge bine, umbla prin preseturi p'acolo daca nu, schimba rezolutia la joc.

BSQc38y.jpg Daca nu, iti recomand FRAPS!

O sa incerc cu rezolutia si vin cu un raspuns.
Multumesc de sfaturi.
Fraps-ul este cam idiot, din motivul ca: orice as face la joc imi filmeaza cu 30 fps-uri. Am dat gta-ul la low, am sters toate modurile si tot asa imi filmeaza, dar daca nu filmez am 100 fps-uri aproape mereu.
Revin cu un raspuns.

/edit: Gata l-am rezolvat. A trebuit sa schimb niste setari pe la bandicam ca sa il fac compatibil cu rezolutia mea si aici m-a ajutat sfatul lui Rasta, rezolutia la joc am schimbat-o cu cea a Pc-ului meu cu x32 la sfarsit si vad ca acum filmeaza fara probleme.

Va multumesc de raspunsuri.

@, mersi de sfat, +1.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.