edypiitbool Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 -Zau daca am pomenit asa ceva oameni buni! Uni playeri de pe SA:MP habar nu au ce ala ¨¨condus civilizat¨¨! De cand joc eu sa:mp(am level 9) am vazut foarte putini care conduc masinile cum trebuie! Mereu se grabesc, mereu din accidente prostesti isi pierd masinilie cu keye, mereu se rastoara, mereu aia, mereu aia... Deabia tio repari sie ¨varza¨!Va rog, umpic de respect intre voi! -Si voi politistilor din PD, nu mai pierdeti vremea cu eventurile ca aveti destiu bani! In loc sa vorbiti despre ce ati facut in week-end, puteti si voi MACAR sa intrebati uni playeri de curiozitate: de ce ai busit masina,cine tia busti masina, de unde o ai, cine tia stricato, unde mergi, de ce ai geamul spart, de ce ai arme, intrebari deastea simple ca deaia exista politia! -Ma rog, nu am vrut sa va supar! Sper sa ma intelegeti! P.S.: Zici ca suntem pe vremea lu' Ceausescu, sa mor yo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Pai daca eram pe vremea lui Ceausescu nu se intampla asa ceva in primul rand.In al2lea rand sunt unii care chiar sunt prea inapti pana si pentru a conduce o masina intr-un joc online.In al3lea rand intervine si lagul,sunt unii carora lor le apare ca merg corect dar noi vedem ca merg aiurea,prea repede,prea incet.In al4lea rand da,ar trebui ca PD sa puna accent pe circulatie si sa lase celelalte 2 factiuni F.B.I si N.G. sa se ocupa de cei cu wanted. In concluzie se va discuta ci liderul de la P.D. sa faca in asa fel incat sa fie mai dur sanctionati cei care nu merg cum trebuie.Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.