Jump to content

3 Sugestii Police, /stats si level

KampeR
 Share

Recommended Posts

1.Cu politie sa fie o factiune care ne ofera o viata cat mai pasnica.

Comenzi:

/find <Nume infractor>-Politistii cauta infractorii.

/cuff <Nume infractor>-Pune catuse la infractor.

/wantedlist-Vezi infractorii si level de wanted.

2.Sa se adauge /stats.Eu cred ca asa o sa putem sa stiim cateva detalii despre noi.In /stats sa scrie:

[Level],[bani],[Xp],etc.

3.Sa se adauge level si comanda /buylevel.Pentru level sa ne trebuiasca Xp,care sa il castigam la fiecare 30 min jucate.Levelele sa fie:[Junior,Senior,Advancated,Expert si Veteran].(Prin Xp nu ma refer la punctele care le castigi omorand mobi ci la niste puncte care apar in comanda /stats,ca pe serverul de SA:MP rpg.b-zone.ro cu Punctele de Respect)

Nota:La levele sa va mai ganditi voi.

Adica tu vrei sa se implementeze un mod gen sa iti dea wanted daca omori pe cineva? si politisti gen cum ai vrea sa te duca la inchisoare? faza cu wanted-ul se poate face relativ usor dar nu prea vad cum sa il arestezi doar .... sa il omori si sa ii dea un anumit interval de jail.

Edited by Mihay15

sa ii puna catusele gen sa ii dea freez si la arestat comanda /jail sa sti ca ar merge .

Faza cu politia e o idee buna dar idea cu level la 30 min.........deja prea trecem de la mc la samp.....

Sugestia asta este destul de ciudata :D . Helperii/Moderatorii/Adminii au comanda [/jail]. NU inteleg de ce ar trebui sa fie politisti.

Odata ce noi dam jail, "prizonierul" nu poate iesi. Probabil ar fi bine sa existe paznici pentru jail. Mancarea se pune automat in chest-uri, paznicii vor deschide usile sa iasa afara, etc.

P.S: CUFF si Masinile, dupa parerea mea, nu cred ca vor fi de ajutor. [-(

Sugestia asta este destul de ciudata :D . Helperii/Moderatorii/Adminii au comanda [/jail]. NU inteleg de ce ar trebui sa fie politisti.

Odata ce noi dam jail, "prizonierul" nu poate iesi. Probabil ar fi bine sa existe paznici pentru jail. Mancarea se pune automat in chest-uri, paznicii vor deschide usile sa iasa afara, etc.

P.S: CUFF si Masinile, dupa parerea mea, nu cred ca vor fi de ajutor. [-(

Dar in legaura cu level si /stats nu primesc raspuns?Ca sunt curios.Sper sa primesc raspuns.:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.