Jump to content

[B-Zone TV] Hard to Kill - creation

.Adrian.ZEW
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Hard to Kill - creation
Gen: Prezentare
Data: 07.10.2014
Scurta prezentare: Un om numit NecrosisS stătea în parc într-o zi. Deodată ceva îi atrage atenția. Acel "ceva" este clanul Beg 4 Lenity. S-a gândit să facă și el un clan, asa că sună la agenția de publicitate San Andreas. Un reporter de știri îi preia anunțul si îl distribuie. Detalii in episoadele viitoare. Vizionare plăcută!
Link:
https://www.youtube.com/watch?v=VRg933l9pos

Edited by aKyyy BIA

Multumesc pentru comentarii. paulyks, tu poti spune ca e banal pentru ca tu te pricepi. E primul meu video, recunoaste ca nici tu nu ai facut totul perfect de la inceput. O sa va ascult sfaturile si sa speram ca urmatorul meu clip o sa iasa bine!

Daca vrei sa iasa ceva bine data viitoare incearca un 1080p, un PC capabil sa treaca de 10 fps in san andreas si setari grafice decente. Deci e sub orice critica, pe tableta imi merge mai bine, la rezolutie mai mare san andreas decat iti merge tie pe cartoful ala.

Păi, întâi o să îți spun exact ce i-am spus lui paulyks, este primul meu video. Chiar acum lucrez la altceva care, îți garantez că va ieșii bine. Oricum mersi pentru critici și o să țin cont de ce mi-ai spus. O zi bună!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.