Jump to content

AllexFTW Creations

AllexFTW
 Share

Recommended Posts

ON: Imi place prima creatie,frumoase colori,si lumina aceea arata chiar bine.

OFF: La ceea cu Hitman nush :-?? nu-mi place dulngiile alea,adica nush nu prea are ce cauta BG ala sau ce e...

Mda...cam mica....efectele sunt bune....dar renderul....praf :|

Nu inteleg de ce e praf.Lumina e pozitionata chiar foarte bine,focusul e bunicel,dar mai putea fi lucrat.Cat despre C4D,se vad marginile alea nerge,dar oricum per total arata bine....nicidecum "praf" ,dar atat stiti voi,daca nu e admin,moderator etc. e praf.

Edited by Tudor

scz de off : rooket macar de ai lucra si tu ca allex ... daca criticati aduceti dovezi clare nu praf.. urat.. oribil .. etc .. omu ala sa chinuit sa faca o asemenea lucrare nu a pus doar un render , o textura si un text

numi place ultima creatie trebuia mai multa lumina in rest good ;)

Deci tema e cu vampir si tu vrei mai multa lumina :| .Ganditi inainte sa spuneti ceva si nu mai criticati aiurea.

Mda...cam mica....efectele sunt bune....dar renderul....praf :|

WTF :|,rOOket mai bine ai tace din gura ;).Pt ca e mare diferenta intre tine si el :).

Alex arata destul de interesant,sursa de lumina chiar imi place,dar pe mine unu nu ma atrage C4D'ul ala cu negru :|,stiu ca poti mai mult.

E destul de buna ultima lucrare dar mi nu imi prea plac borderele pe lateral ... incearca sa le pui sus si jos decat in rest e ok , renderu e integrat si efectele sunt Bune GG !

frumos lucrat. imi place cum lucrezi cu smudge faci o treaba buna.. trebuia sa ii pui si un border ... oricum felicitarile mele :X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.