Jump to content

Pack avatare #4

MadalinArt
 Share

Recommended Posts

Niște avatare :D

OzxvZfs.pngNlfUx9q.png1bbEuuI.pngOlORRCi.pngiU3jFFw.png6ZRinns.jpgF4BT3yx.jpgWuIPaD1.jpgoH8z9C9.jpgIE0sT2k.pngtvojG0m.jpgCa3iGMf.pngorv5iGU.png6b0DX9L.gifQaUi1rd.pngphoto-3123.png?_r=14134939872dser84.pngidaiv9.png289ekb5.png14aj437.png

Și niște semnături:

1zns9id.png14c86tl.pngiepnc3.pngav4qie.pngio42ux.jpg5iDXkR9.jpgpVNe7h3.jpg

EZ1vI4i.pngUntitled_6.gifCadou_2.png

mZWfiR1.png

Toate aceste avatare respectiv semnături sunt făcute de mine instruit de un designer profesionist, am urmărit foarte multe tutoriale, în schimb nu știu să fac logo-uri.

Dacă va plăcut acest pack nu uitați să dați un +1 și, să vă alegeți ceva frumos.

Data viitoare intreaba un Designer de pe comunitatea noastra sau un moderator al sectiunii daca ai voie sau nu sa postezi astfel de lucrari aici.

Edited by F4L oTo

1. Trebuia sa postezi la Design>Photshop>Creations. Asta insemnand sa-ti creezi portofoliul propriu. Aici e sectiune de "Suveniruri".

2. Ce Dumnezeu sa aleaga ceilalti utilizatori daca majoritatea au nickname-uri pe ele?

+#F4L oTo

#4 pack avatare nu poate exista, alea sunt ale mele. Daca vrei fa-ti propiile serii de pack-uri nu ti-am dat voie sa o continuii pe a mea, nici macar n-ai avut bunul simt sa spui ca nu-ti apartine ideea.

Nu au ce cauta aici niste avatare deja personalizate.

Si nu ma face sa iti cer .psd-uri pentru ele ca sigur nu o sa-l ai si pentru RIP poti primii si ban pe forum daca inca nu ai citit regulile.

TOPIC INCHIS.

Edited by F4L oTo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.