MadalinArt Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 (edited) Niște avatare Și niște semnături: Toate aceste avatare respectiv semnături sunt făcute de mine instruit de un designer profesionist, am urmărit foarte multe tutoriale, în schimb nu știu să fac logo-uri. Dacă va plăcut acest pack nu uitați să dați un +1 și, să vă alegeți ceva frumos. Data viitoare intreaba un Designer de pe comunitatea noastra sau un moderator al sectiunii daca ai voie sau nu sa postezi astfel de lucrari aici. Edited October 18, 2014 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Felicitari, imi plac, sunt frumoase dar ar fi trebuit sa le postezi la Photoshop la Creation, nu aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 (edited) 1. Trebuia sa postezi la Design>Photshop>Creations. Asta insemnand sa-ti creezi portofoliul propriu. Aici e sectiune de "Suveniruri". 2. Ce Dumnezeu sa aleaga ceilalti utilizatori daca majoritatea au nickname-uri pe ele? +#F4L oTo #4 pack avatare nu poate exista, alea sunt ale mele. Daca vrei fa-ti propiile serii de pack-uri nu ti-am dat voie sa o continuii pe a mea, nici macar n-ai avut bunul simt sa spui ca nu-ti apartine ideea. Nu au ce cauta aici niste avatare deja personalizate. Si nu ma face sa iti cer .psd-uri pentru ele ca sigur nu o sa-l ai si pentru RIP poti primii si ban pe forum daca inca nu ai citit regulile. TOPIC INCHIS. Edited October 18, 2014 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts