Jump to content

Se întâmplă din nou! Bendgate afectează şi iPad Air 2, deşi îndoirea e mult mai grea (Video)

Leventhe
 Share

Recommended Posts

Atunci când s-a lansat iPad Air 2 şi am aflat că măsoară 6.1 mm în grosime am prezis un nou Bendgate şi am fost chiar mirat că nimeni nu a făcut testul de îndoire... până azi. Un YouTuber din Germania, pe numele de Martin Macht a pus nouă tableta Apple la acest test de rezistenţă şi rezultatul îl vedeţi mai jos.

ipad%20air%202%20bendgate.png

Observaţi că acest device e parcă puţin mai greu de îndoit decât un iPhone 6 Plus şi dacă mă întrebaţi pe mine şi ceva mai periculos pentru că toate acele cioburi ale ecranului risca să intre sub pielea nefericitului care face testul. Mai bizar e că spre deosebire de iPhone 6 Plus, după îndoire tableta continua să funcţioneze, mai mult sau mai puţin evident. Dacă în cazul lui iPhone 6 Plus exista o oarecare îngrijorare că poţi îndoi telefonul în buzunar din greşeală, în cazul unei tablete această grijă dispare.

Cam în ce circumstanţe poţi îndoi o tabletă din greşeală? În buzunar nu vei purta un monstru de aproape 10 inch, asta e sigur, iar genţile şi ghiozdanele nu expun tableta la aşa ceva. Singurul moment în care cineva ar forţa o tabletă este eventual cel în care încearcă să o introducă într-o husă protectoare. Cel mai inutil test din lume sau unul relevant? Ce părere aveţi? Eu optez spre prima!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.