Loris aka Mozzy Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Vreau si eu sa pri.esc un video care sa. Imi arAte cum se pu te otj ta de Samp.care nu se face mare cand tragi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Eu personal, nu am înțeles absolut nimic ce ai scris mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 @, Mai intai aruncă un ochi pe dex.online si apoi postează Văd că esti certat rau cu dictionarul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 @@Skyntei, Vreau si eu sa pri.esc un video care sa. Imi arAte cum se pu te otj ta de Samp.care nu se face mare cand tragi Translated by Xin: Îmi puteţi da şi mie un video din care reiese cum se instalează o ţintă ce nu este dinamică? (ce nu se măreşte odată cu recoil) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Data viitoare rezolvă-ți problema la secțiunea de moduri. Și te rog să scrii corect gramatical data viitoare. Nu-ți cer diacritice, dar măcar să înțelegem și noi ce dorești. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.