Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Forceware 344.48 WHQL


Leventhe
 Share

Recommended Posts

nvidia.gif

 

Un nou pachet de driver-e video a venit de la nVidia saptamana aceasta: Forceware 344.48 WHQL. Acesta are in mare parte doua scopuri: sa aduca optimizarile necesare jocurilor Civilization Beyond Earth, Elite Dangerous si Lords of the Fallen, dar in acelasi timp sa activeze Dynamic Super Resolution pe placile mai vechi (Kepler si Fermi).
Pentru cine nu mai tine minte, Dynamic Super Resolution este un nou mod de a creste calitatea imaginii, introdus de Maxwell GM204, prin rendarea unei scene la rezolutie superioara 4K, si scalarea sa pana la rezolutia display-ului (Super Sampling). Dar pentru a functiona aceasta tehnologie are nevoie de aplicatia GeForce Experience.
Bineinteles, au fost si rezolvate o serie de bug-uri, si au fost adaugate multiple profiluri SLI. Lista completa a modificarilor o gasiti aici, iar daca doriti sa descarcati Forceware 344.48 WHQL o puteti face de aici.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.