Cristian GRS Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Nume: ValentinNnCe problema ai?: Incerc sa aleg un laptop, defapt sa ma hotaras intre 2 placi video pe care le pot pune pe el.O scurta descriere a situatiei: am doua variante 1: nVidia GeForce GT 720m(1gb) si 2:AMD Radeon HD 8570(2gb)Screenshot:-Alte precizari: Va rog mult, vreau doar sfatur avizate, nu veniti cu "logic AMD, doar e de 2gb" nVidia (ca producator) e net cotata mai sus plus ca in comparatie cele 2 cantarul atarna spre nVidia din cate am cercetat, daca e cineva care le foloseste sau poate da un sfat argumentat il rog sa o faca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Nu vrei sa alegi un PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 @, Urmatorul post de genul asta, si vei fii sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 @, Urmatorul post de genul asta, si vei fii sanctionat. Ba baiatule, suferi? L-am intrebat daca nu vrea un PC, ar avea MULTE avantaje. Te bagi ca musca in pepsi. Esti degeaba ba ValentinNn daca vrei o configuratie buna, PM me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Placa video de la nvidia e varianta pe 64 de biti sau pe 128 biti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Am optat pentru nVidia pana la urma. @I3 4160, Imi pare rau, dar am specificat, de un laptop am nevoie, nu PC. TC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts