Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Salut,cum pot sa intru in clan?

Nu poti, nu mai posta aici.

Zd, ce mai faceti? Eu am fost azi oleaca la stadion, n-am mai fost de o luna si numa am fugit pe acolo oleaca si am batut de 5 ori in poarta si eram mort, cred ca e de la raceala... Eh, de luni la scoala deam, am stat 3 zile la scoala :))

Cum blea jiucati futbol pe asa timp? Eu numa vara la +40, mai pun oleaca de soare pe mine, mai scot maica si ma mai viibesc cu ramka care n-o am :))
Pana la vara asta deam cred ca ni-o fac ca pe kartinka, da' nu-i pi asta.

Eu blea pe asa timp stau in casa, pana la sala sh inapoi la dornit. Mai ies pe-afara cand mai cheama pidarii.

Salutare, vezi ca Liviu ti-a raspuns urat, si poate ti-ai creat o impresie gresita despre noi. Acest clan sunt doar pentru anumite persoane din care tu nu faci parte si nu o sa poti face, selectia o facem singuri cand avem nevoie. O zi buna.

Salutare, vezi ca Liviu ti-a raspuns urat, si poate ti-ai creat o impresie gresita despre noi. Acest clan sunt doar pentru anumite persoane din care tu nu faci parte si nu o sa poti face, selectia o facem singuri cand avem nevoie. O zi buna.

@, Nu mai aplic, ca dupa ce las lider trebuie sa treaca un interval de 6 luni ca sa am sans din nou ca lider.

Si cum vara ma las... mai bine astept o luna sa deschida la gang, ca am eu acc. pzdos de gang.