Maschinengewehr42 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Maine luni noapte buna we, udaci la toti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 13 hours ago, Blessing said: Blea, nu scap de Ștefanii. Ieri la spaniolă dau de Valeria și azi la istorie dau de Axînti. De mine cand dai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: De mine cand dai? Când m-oi râdica de la Cangur și Furnica la ceva mai serios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 DYA la ce colegiu esti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Nu-s la colegiu, centru de excelenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Ok. Bai,cam ce pica la examen la romana? Sa stiu cam ce sa invat de pe amu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Anul ăsta posibil să pice izomeria de catenă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 3 hours ago, Blessing said: Anul ăsta posibil să pice izomeria de catenă. Ce? Exista asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 @Blessing tu daca te-ai zaebit sa ii vezi odata-n an, eu ce sa zic daca-i vad in fiecare zi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 1 hour ago, iZy said: @Blessing tu daca te-ai zaebit sa ii vezi odata-n an, eu ce sa zic daca-i vad in fiecare zi? Tu tot esti la colegiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 15 minutes ago, AnxietyTBH said: Tu tot esti la colegiu? nu boy, eu invat cu profesori particulari de la 3 ani fix ca copkiii lui Trump 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 1 hour ago, iZy said: nu boy, eu invat cu profesori particulari de la 3 ani fix ca copkiii lui Trump Daaamn, si cum sustii examenele si toate fignelele estea? Iti da voie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 50 minutes ago, AnxietyTBH said: Daaamn, si cum sustii examenele si toate fignelele estea? Iti da voie? nahui mie examene cand ma baga la univer la Harvard direct 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Ca fost lector la Yale e scutit de examene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 53 minutes ago, iZy said: nahui mie examene cand ma baga la univer la Harvard direct Serios? Eu dara is loser ca dau bacu si ma duc la armata sau in politie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 Nie poh de bac, tot ies cu o profesie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Uite-l pe Chiril Gaburici, n-are Bacalaureatul dat și e Ministru al Economiei și Infrastructurii. Dacă el poate, poți și tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 25 minutes ago, Blessing said: Uite-l pe Chiril Gaburici, n-are Bacalaureatul dat și e Ministru al Economiei și Infrastructurii. Dacă el poate, poți și tu! Acolo deam trebu sa ai sfiazuri debile. Vreu ori in politie, ori in armata. Altceva nu imi mai trebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 @AnxietyTBH băi, hz cine ești da ești cam prostuț să vrei în armată 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 (edited) No hai ca e bine *Imagine stearsa din motive de confidentialitate* Edited March 8, 2018 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 @DutchMan Am vazut si eu, da vezi ca nu cred ca ai voie sa faci public postarile de acolo. Si spune-i blea lu Steptu ca moderatorii BGAG nu pot posta in topicu cela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 @DutchMan se stie ca Steptu e bajat de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 6 minutes ago, iZy said: @DutchMan se stie ca Steptu e bajat de treaba Dupa si l-am matirit cu tati maturile posibile We, mai bazarim despre aceea sau gata? Si cand iti dau cartea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 25 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: We, mai bazarim despre aceea sau gata? Si cand iti dau cartea? blea, eu vreu sa ies cu tine si sa stam cum trebuie, cu o bere, o pizza, cv si asa ne vedem rar, tre de vorbit pe mai multe teme aici da amu prosta nu prea am bani, te anunt eu cand <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 5 minutes ago, iZy said: blea, eu vreu sa ies cu tine si sa stam cum trebuie, cu o bere, o pizza, cv si asa ne vedem rar, tre de vorbit pe mai multe teme aici da amu prosta nu prea am bani, te anunt eu cand <3 Prosta azi b era idealino ca ai mei se duc la tara si eu is mai liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts