Dyablox Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 N-am nici un interes să reîncep să joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 22 minutes ago, Dyablox said: N-am nici un interes să reîncep să joc. Hai radi interesa pe rpg2 cat e virusu asta. ON Zd la urși Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Îți dai seama că trebuie să instalez GTA, după SA:MP, după să văd dacă mai există contul, etc. Eu și așa am ocupație. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Îți dai seama că trebuie să instalez GTA, după SA:MP, după să văd dacă mai există contul, etc. Eu și așa am ocupație. Descarci direct modpackul si gata, iti faci cont de nivel 1 si aia e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Nu mai nici o plăcere să joc SA:MP, poate un șah? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 5 minutes ago, Dyablox said: Nu mai nici o plăcere să joc SA:MP, poate un șah? Am uitat cum se joacă, chiar dacă l-am jucat 2 ani Poți belot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Da, dar joc doar în viața reală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1 hour ago, Dyablox said: Da, dar joc doar în viața reală. Hai ca iti dau eu cont sa intrii macar la un poker Ladna ladna nu te oblig eu sau Gold, faci ce vrei Zd la toti, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Acolo și Poker este? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 21 minutes ago, Dyablox said: Acolo și Poker este? Pai nu stiai, demult s-a adaugat update "Poker".. unii se imbogatesc altii raman pe strada cu [/wave] si cer bani sa poata intra macar in biz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 45 minutes ago, TLG Koppen said: Pai nu stiai, demult s-a adaugat update "Poker".. unii se imbogatesc altii raman pe strada cu [/wave] si cer bani sa poata intra macar in biz Drept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 3 hours ago, TLG Koppen said: Pai nu stiai, demult s-a adaugat update "Poker".. unii se imbogatesc altii raman pe strada cu [/wave] si cer bani sa poata intra macar in biz Eu nici la barbut n-am jucat niciodată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 14 minutes ago, Dyablox said: Eu nici la barbut n-am jucat niciodată. Nu esti tu jucator de cazino.. D-aia si te-ai lasat de sa-mp Glumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Eu prosta la cât noroc am, știu că mai bine să nu joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 2 hours ago, Dyablox said: Eu prosta la cât noroc am, știu că mai bine să nu joc. Aha paniatna Pravilnaia smisli cum s-ar spune Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Eu cu norocu meu câștig 1kk și după-l pierd repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 Eu și așa n-am bani, da încă să joc la cazino Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 5 hours ago, TLG Gold said: Eu cu norocu meu câștig 1kk și după-l pierd repede. Ap tu esti tu blin 2 hours ago, Dyablox said: Eu și așa n-am bani, da încă să joc la cazino Pravilna, nu-l asculta, e bine sa muncesti si sa te chinui Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Neața klan, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 Bună dimineața. Învăț, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 5 hours ago, TLG Koppen said: Neața klan, ce faceți? ''Nu-i clan, e familie'' by Dyablox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 (edited) 17 minutes ago, Dyablox said: Bună dimineața. Învăț, tu? Bine bine si tot bine, sa nu fie rau! Succes la invatat! 9 minutes ago, TLG Gold said: ''Nu-i clan, e familie'' by Dyablox E klan po moldavskii! Edited March 25, 2020 by TLG Koppen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 Clan asta prea pafsona pentru noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 16 hours ago, Dyablox said: Clan asta prea pafsona pentru noi. Eee de ce asa? Salutare, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 (edited) Wai, m-am sporit cu un patan ca daca imi dai follow imi da 10 lei. Pentru contributie ai 25% ?? @Dyablox Edited March 26, 2020 by TLG Gold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts